2777
2789

پشت خونه مادربزرگم یه باغ تقریبا بزرگ داره که چند ساله که اونجا هیچ خونه ای تا خود شهر ساخته نشده یعنی از پنجره پشتی خونه مادربزرگم میشه خونه های شهرو دید اینقدر که بکره

من وقتی بچه بودم مادرجونم یبار خواب دید که خانه خدا اومده تو این باغ و کلی داستانای جالب که خواب طبیعی نبود و برای هرکسی جالب بود…

بعدا خالم هم چندباری خواب های معنا دار تو اون باغ میدید 

منم که بزرگتر شدم هر خوابی میبینم که تعبیر داره و واقعا خواب بیخودی نیست دقیقا تو این باغه

برام عجیبه که چرا اینقدر این باغ تو خوابمون میاد…؟

حتی یبار خواب دیدم کل باغ تا آسمون یه حالت پلکانی در حال سوختن و کل ادمایی که میشناسم دارن از این پله میرن بالا…

خیلی خواب های دیگه که طولانیه…

من تو یک مکان ک میرم حس بد یا خوب میگیرم و این برام جالب نیس چون همش درست درمیاد ی زمین پشت خونه خالم اینا هس هربار میرفتم بدم میومد ازش انرژی منفی اصلا نگم ی بار ب خالم گفتم از این زمین پشت خونتون انقد بدم میاد گف براچی گفتم نمدونم حس بد میگیرم ازش گف اینجا همسایمون زنش رو کشته و دفنش کرده😑

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اجازه اسی جان 

من یه سوال داشتم درمورد خاب اینکه دیدن مکرر یه نفری ک قبلن باهاش صمیمی بودی ولی الان در ارتباط نیسی چی متونه باشه تعبیرش ؟

میدونین بگین مرسییی عشقا

تویی که داری امضامو میخونی ، میشه برام دعا کنی امسال حقوق تبریز قبول شم😔💜
من تو یک مکان ک میرم حس بد یا خوب میگیرم و این برام جالب نیس چون همش درست درمیاد ی زمین پشت خونه خال ...

آخه این باغ حس بدی به آدم منتقل نمیکنه

حتی تو خواب هم یه حس عجیبی داره که اون حس، حس بدی نیست…!!!

آخه این باغ حس بدی به آدم منتقل نمیکنه حتی تو خواب هم یه حس عجیبی داره که اون حس، حس بدی نیست…!!!

ن نگفتم ک حس بد داره گفتم بعضی جاها مکان ها پاکی ان انرژی مثبتش واضح اما بعضی جاها ن. این باغی ام ک شما میگی جای عالی ایه

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
با اجازه اسی جان  من یه سوال داشتم درمورد خاب اینکه دیدن مکرر یه نفری ک قبلن باهاش صمیمی بودی ...

چون دلت براش تنگ شده و اون احساس و سرکوب میکنی مغزت و که نمیتونی گول بزنی بخاطر همین خوابش و میبینی

برای مادرجون و آقاجونمه که آره زندن  ولی از پدر آقاجونم به ارث رسیده که اون مرده

احتمالا آدم خیلی خوبه بوده و یه کار خیر یه ثواب بزرگی انجام داده که شما خواب اونجوری میبینید یا از میوه های باغش به نیازمندا میداده هر چیه به نظر من به مالک اونجا مربوطه 

ن نگفتم ک حس بد داره گفتم بعضی جاها مکان ها پاکی ان انرژی مثبتش واضح اما بعضی جاها ن. این باغی ام ک ...

اره منم حس میکنم خیلی جای پاکیه

من قبل از ازدواجم خواب دیدم که تو آسمون اون باغ یه ماه خیلی بزرگ و قشنگ اومده که یهو ماه تو آسمون

دوتا میشه تعبیرش و که درآوردم نوشته بود اگر یه دختر مجرد این خواب و ببینه با یک مرد خوب و پاک ازدواج میکنه…

اره منم حس میکنم خیلی جای پاکیه من قبل از ازدواجم خواب دیدم که تو آسمون اون باغ یه ماه خیلی بزرگ و ...

ای جانم چ عالی