gliiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 272 عنوان کسی تو این شرایط بوده 285 بازدید | 20 پست با شوهرم قهرم میخوام بیاد منت کشی ولی نمیاد خیلی خشک و مغروره چیکار کنم 1402/03/09 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5181 هبچی اگه تومقصربودی بروحرف بزن مشگلوحل کنید اگه اون بوده توپیشقدم نشوبذارخودش بیاد ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
sorsor عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 3305 منت کشی دیگه چیه برو زندگی کن برو بگو غلط میکنی منت نمیکشی بعدش هم آشتی کن
gliiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 272 هبچی اگه تومقصربودی بروحرف بزن مشگلوحل کنید اگه اون بوده توپیشقدم نشوبذارخودش بیاد نه خودش مقصره ولی خودش نمیاد دوهفته شده
gliiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 272 منت کشی دیگه چیه برو زندگی کن برو بگو غلط میکنی منت نمیکشی بعدش هم آشتی کن تو این چند سال حتی یکبارم نیومده منت کشی
gliiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 272 دلم خیلی پره هم تقصیر کاره هم غرورش اجازه نمیده بیاد آشتی کنه منم اینجوری شرایطم سخته
sorsor عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 3305 تو این چند سال حتی یکبارم نیومده منت کشی خیلی ها این طوری هستن مهم نیست اگر وقتی آشتی هستین باهم بهتون خوش میگذره و هوات رو توی زندگی داره خوبه دیگه مگر اینکه این جا ها هم بلنگه
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5181 نه خودش مقصره ولی خودش نمیاد دوهفته شده ولس کن اصلا نروتحمل کن.جلوش تمیزبگردارایش کن عطربزن به خودت برس وبی اهمیت باش.خودش میاداشتی ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
gliiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 272 ولس کن اصلا نروتحمل کن.جلوش تمیزبگردارایش کن عطربزن به خودت برس وبی اهمیت باش.خودش میاداشتی قهرم اومدم خونه مامانم
gliiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 272 ولس کن اصلا نروتحمل کن.جلوش تمیزبگردارایش کن عطربزن به خودت برس وبی اهمیت باش.خودش میاداشتی هرچی منتظر شدم بیاد دنبالم نیومد حتی پیام نداد اصلا براش مهم نیست من قهرم
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5181 قهرم اومدم خونه مامانم ای وای نه دیگه خونه روترک نمیکردی بهتربود.جلوچشمش نیستی به بنودنت عادت مبکنه عزیزدلم.ترک خونه اشتباهه بنظرمن ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
gliiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 272 ای وای نه دیگه خونه روترک نمیکردی بهتربود.جلوچشمش نیستی به بنودنت عادت مبکنه عزیزدلم.ترک خونه اشتباه ... خودش گفت برو کلیدارم ازم گرفت که نتونم برگردم
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5181 خودش گفت برو کلیدارم ازم گرفت که نتونم برگردم بگه.نبایدگوش میکردی میگفتی اینجا خونمه هیچ جانمیرم.اون گفت بروتوگفتی چشم؟! ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
gliiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 272 بگه.نبایدگوش میکردی میگفتی اینجا خونمه هیچ جانمیرم.اون گفت بروتوگفتی چشم؟! خودمم خیلی پشیمونم ولی اگه نمیومدم میگفت حتما جایی نداشتی که بری
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5181 خودمم خیلی پشیمونم ولی اگه نمیومدم میگفت حتما جایی نداشتی که بری نه عزیزم مهم نیس چی فکرمیکردازمن مث خواهرت بپذیرهیچوقت خونتو ول نکن قهرنرو. ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹