2777
2789

هبچی اگه تومقصربودی بروحرف بزن مشگلوحل کنید اگه اون بوده توپیشقدم نشوبذارخودش بیاد

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این چند سال حتی یکبارم نیومده منت کشی

خیلی ها این طوری هستن مهم نیست اگر وقتی آشتی هستین باهم بهتون خوش میگذره و هوات رو توی زندگی داره خوبه دیگه 

مگر اینکه این جا ها هم بلنگه 

نه خودش مقصره ولی خودش نمیاد دوهفته شده

ولس کن اصلا نروتحمل کن.جلوش تمیزبگردارایش کن عطربزن به خودت برس وبی اهمیت باش.خودش میاداشتی

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
ولس کن اصلا نروتحمل کن.جلوش تمیزبگردارایش کن عطربزن به خودت برس وبی اهمیت باش.خودش میاداشتی

هرچی منتظر شدم بیاد دنبالم نیومد حتی پیام نداد اصلا براش مهم نیست من قهرم 

قهرم اومدم خونه مامانم 

ای وای نه دیگه خونه روترک نمیکردی بهتربود.جلوچشمش نیستی به بنودنت عادت مبکنه عزیزدلم.ترک خونه اشتباهه بنظرمن

ای وای نه دیگه خونه روترک نمیکردی بهتربود.جلوچشمش نیستی به بنودنت عادت مبکنه عزیزدلم.ترک خونه اشتباه ...

خودش گفت برو کلیدارم ازم گرفت که نتونم برگردم

خودش گفت برو کلیدارم ازم گرفت که نتونم برگردم

بگه.نبایدگوش میکردی میگفتی اینجا خونمه هیچ جانمیرم.اون گفت بروتوگفتی چشم؟!

خودمم خیلی پشیمونم ولی اگه نمیومدم میگفت حتما جایی نداشتی که بری 

نه عزیزم مهم نیس چی فکرمیکردازمن مث خواهرت بپذیرهیچوقت خونتو ول نکن قهرنرو.