2777
2789
عنوان

استاد دانشگاهم بهم گفت...

806 بازدید | 45 پست

کلاس تموم شده بود و زودتر از استاد از کلاس اومدم بیرون، منتظر دوستم بودم که استاد اومد گفت برام ایمیل بفرست باهات کار دارم. خیلی استاد محترمیه ولی دلم میخواد بدونم چیکار داره. البته با دوستم هزارتا سناریو مطرح کردیم 😂

الان یک هفته گذشته و من ایمیلشو پیدا نکردم. یعنی هیچکس نداره. چیکار کنم؟ چطوری با استاد روبرو شم؟ یعنی چی بگم بهش؟ هفته پیش هم کلاسشو نرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن دیگه ، بخواد خودش دوباره میگه 

اگه گفت چرا نفرستادی بگو فراموش کردم و از جهتی ایمیلتونم ندارم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

از قیافش بگو، برام توصیفش کن

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

از سایت دانشگاه بردار یا از اموزش بگیر

یا اگه پیدا نکردی بازم، برو بهش بگو پیدا نکردم ایمیلتونو

زشته جوابشو ندی کلاساشو هم برو چرا سختش میکنی؟

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️