2777
2789
عنوان

خانمایی که ایفون دارین یا s22

395 بازدید | 19 پست

میخوام ایفون بخرم امشب رفتم ۱۳ گرفتم دستم نمیدونم اصلا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم

از طرفی پرومکس هم خیلی رفته بالا قیمتش،نمیرسونم

اس ۲۲ اولترا گرفتم دستم چشمام😍 اینجوری شد

خیلی خوش شیپ بود دوسش داشتم هم با ۱۳ دست دو و هم ۲۲ دست دو ی کوچولو کار کردم که بهتر باهاشون اشناشم و ببینم پولو براکدوم بدم بره بهتره ۱۳ اصلا به ۲۲ نمیرسید😭

اما من دلم میخواد ایفون باشه چون نمیخوام با اندروید کار کنم اما ۱۳ معمولی واقعا معمولیه.

به نظرتون ی ۱۲پرومکس دست دو که هلثش تقریبا ۹۰ اینا باشه بگیرم بهتره یا اس ۲۲

تا فردا دیگه باید بگیرم

گروه نارنجی 🍊 ما میتوانیم ،وزن هدف ۶۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم داره واقعا s22 الترا یه چیز دیگه اس حتی کیفیت دوربینش هم عالی تره

اصن یه دنیای دیگه اس

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

گوشی همیشه عادت میاره من ۸ ساله ایفون دارم از ایفون ٦ داشتم تا الان که ۱۲ پرومکس دارم 

اصلا بلد نیستم با اندروید کار کنم 

شما هم هر چی بخری عادت میکنی بهش

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
شوهرم داره واقعا s22 الترا یه چیز دیگه اس حتی کیفیت دوربینش هم عالی تره اصن یه دنیای دیگه اس

واقعا اصلا میگیری دستت چشمات برق میزنه دوربینشم فوق العاده بود

چندوقت دارن؟

نمیدونم چقدرر برات ضروریه برنامه های اندروید رو‌گوشیت اس۲۲خوبیش اینه اصلا دغدغه نصب هیچ‌ اپلیکیشن ای نداری ایفون من چندسال دارم بشدت زیاد راضیم خیلی خوبه کارکردن باهاش من۱۱پرومکس خریدم 

هرکی برای چی میخواد گوشی اگ‌دوربینش برات مهمه اس۲۲فک‌کنم‌کیفیتش بهتر باشه

ولی از نظرمن هیچ‌گوشی ب ایفون نمیرسه بخاطرهنگ‌نکردنش‌اینا عالیه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
گوشی همیشه عادت میاره من ۸ ساله ایفون دارم از ایفون ٦ داشتم تا الان که ۱۲ پرومکس دارم  اصلا بل ...

ایفون اعتیاد میاره درسته از اندروید به ایفون رفتن راحت تر از برعکسشه

نمیدونم چقدرر برات ضروریه برنامه های اندروید رو‌گوشیت اس۲۲خوبیش اینه اصلا دغدغه نصب هیچ‌ اپلیکیشن&nb ...

درسته الان ایفونای ۱۲ اکثرا سلامت باطریشون پایینه مثلا ۸۹،۹۰

واقعا اصلا میگیری دستت چشمات برق میزنه دوربینشم فوق العاده بود چندوقت دارن؟

یه ساله

پارسال برج ۴ گرفت

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔