2777
2789
عنوان

ای خدا صدامو بشنو

107 بازدید | 18 پست

دلم گرفته،صاحب خونه گفته باند شید،رهن هم نداریم اضاف کنیم،با دلهای پاکتون دعامون کنید که صاحب خونه نظرش عوض شه و تمدید کنه،من همه امیدم به خداست و بهش توکل کردم،میدونم صدامو شنیده

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم حتما  کاش کرمان بودی بابام مستاجراش داشتن میرفتن میدادیم به شما❤ انشالله صاحب خونه سرعقل ب ...

چقدر شما مهربونی،امیدوارم خدا به اندازه قلب پاکت بهت بده،الهی خوشبخت باشید شما و خانوادتون.

بقرآن منم میخواستم اینو تایپ کنم دیدم تونوشتی دقیقا مشکل شمارودارم امشب خیییلی حالم بده

خدابزرگه

دوتابچه دارم ۵سال این خونه ام بهش عادت کردیم پولی نداریم صفربه معنی کاملیم دلم خیلی گرفته بخدادیگه ا ...

ماهم دقیقا همینطور هیچی نداریم.واقعا موندیم چیکار کنیم،فقط معجزه میتونه کمکمون کنه

دقیقا امروزبعدازظهرهم به ماگفت بلندشید

ای خدا کمکمون کن یا امام رضا خودت به دل صاحب خونه ها بنداز بهمون رحم کنن همین پولی که میدیم برکت کنه براشون