2777
2789
عنوان

به نظرتون فردا چی بگم؟

156 بازدید | 10 پست

امروز دخترم رفته پایین ساختمون با دوستاش بازی

چندنفر میکروفون اسپیکر دارن دخترمم مال خودش برد

یکی از بچه‌ها گفته بده دستم

اینم داده وقتی خواسته پسش بده از دستشون افتاده و شکسته

دخترم اومد مثل ابر بهار گریه میکرد

گفتم عیبه من بیام چیزی بگم خودن برو به مادرش بگو

مادر بچه‌م به دخترم گفته من که ندیدم دست دختر من باشه داری دروغ میگی دروغگویی زشته

حالام الکی گریه نکن بگو بابات برات درستش کنه

خودت اینطوریش کردی حالا میخوای بندازی گردن دختر من

مادره اینطوره هرکی به بچش بگه بالا چشمش ابروئه میره سراغش

به بچه‌م تا چیری میگن میگه خواهر من پلیسه

من واقعا از مادرش ناراحتم مادره ۴۰ به بالا سن داره

حالا فردا میخوام به مادرش بگم که رفتارش درست نبوده

به نظرتون چی بگم؟

خداشاهده دخترم گفته تو مدرسه فلانی اذیتم کرده گفتم مامان عیبه من بیام شما دوستین

اگر کسی خیلی اذیتش کرده یا بچم زده یا به مادرش با خوشرویی گفتم اگر به بچه‌م گفتم ، گفتم خاله شما باهم دوستین نباید همدیگرو اذیت کنین و دوستانه گفتم

برام قابل درک نیست یه زن گنده بیاد تشر بچه بده

چرا بچه رو فرستادی پیش مادر اون؟؟؟😐😐😐

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش پایین پیش بچه‌ها بوده

نباید تنهایی میفرستادیش باید باهاش میرفتی میزاشتی دخترت حرف بزنه ازش دفاع میکردی زنه گنده معلومه تشر میزنه

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

من بچم قاطی بچه ها حالا حالاها نمیکنم اونم الان امکانات تو خونه فراهم میکنم بازی نکنه با غریبه ها حتی دیروز بیرون بردمش گفت برم با اون بچه دوست شم گفتم با غریبه ها نه مادرش شنید ولی برام مهم نیس مهم تربیت بچمه

نباید تنهایی میفرستادیش باید باهاش میرفتی میزاشتی دخترت حرف بزنه ازش دفاع میکردی زنه گنده معلومه تشر ...

اصلا توقع این رفتار نداشتم چون خودم اصلا دلم نمیاد دل بچه‌ای بشکنه

فردا برو در خونش بهش بگو بحث پولش نیست عزیزم ولی دخترت یه معذرت خواهی کؤچیک که میتونست بكنه واقعا خو ...

دو ساختمون جدا هستیم نمیدونم کدوم طبقه هستن

اما فردا میاد بیرون که بچه‌ش بازی کنه

خودم میکروفون درست کردم فقط قسمتایی رنگ پریدگی داره

دوتا بچه دلشون پاکه بعد از چند دقیقه یادشون میره و بازی میکنن اما امان از بزرگتراااا

دو ساختمون جدا هستیم نمیدونم کدوم طبقه هستن اما فردا میاد بیرون که بچه‌ش بازی کنه خودم میکروفون در ...

گلم به دخترت بگو گریه نکنه چیز ارزش داری نیست این بچم فردا خونشون از اونجا بره دخترتم از یادش میره ولی خدا ب داد آینده اون دختر برسه دلم ب حالش سوخت همچین مادری داره و آیندش در خطره 

از نظر من یا بگو با مهربونی عزیزم این اتفاق افتاده دخترم دلش شکسته به دخترت بگو یه معذرت خواهی کوچیک کنه من ازت نخواستم بخری که یه معذرت خواهی کوچیک که دخترم یکم آروم بگیره همین

گلم به دخترت بگو گریه نکنه چیز ارزش داری نیست این بچم فردا خونشون از اونجا بره دخترتم از یادش میره و ...

میخوام بهش بگم چیز ارزشمندی نبود فدای سر بچه‌م

دوتا بچه‌بودن بازی میکردن از شما که بزرگتری بعیده این رفتارا

دخترم گرفتم بغلم ارومش کردم الانم اسباب بازیش درست شده

اما میگه مامان من قسم جون تو رو خوردم ولی مامانش گفته دروغ نگو

اینکه بهش گفته دروغ گو بیشتر ناراحتش کرده

میخوام بهش بگم چیز ارزشمندی نبود فدای سر بچه‌م دوتا بچه‌بودن بازی میکردن از شما که بزرگتری بعیده ای ...

به‍ش بگو دخترم من میدونم تو دروغ گو نیستی دلداریش بده بگؤ برای ثابت کردن خودت نیاز نیست قسم بخوری حالا میخاد باور کنه میخاد باور نکنه مهم اینه كه‍ تو حقیقت و میگی