2777
2789
عنوان

اجاره خونه توی مشهد

254 بازدید | 11 پست

دخترا، من ماه بعد با خانوادم میخام برم مشهد، شما کسیو میشناسین که با قیمت مناسب بشه خونه اجاره کنیم؟  من میخام اجاره کنم یا خیلی گرونه یا وقتی میخام رزرو کنم اعتماد نمیکنم بهشون... 

کجای مشهد؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خانواده یا فقط خودت؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

هتل آپارتمان چرا نمیگیری؟

هم میتونی اعتماد کنی هم قیمتاشون مناسبه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
یه جا پارسال اجاره کردیم، شبی ۶٠٠... طبقه سوم همشم موش داشت ینی اعصابمون خراب شد😂😂😂

ما قبل از عید رفتیم ی جای نسبتا تمیز شبی ۴۵۰ با آسانسور

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜