2777
2789
خوب پس دختره دیگ گلم  الان مشکل کجاس

شاید معجزه شه خب😂اصلا هم جنسیت مهم نیست 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت خاس پسر باشع؟

نه عزیزمن که استارتر نیستم ولی با سونو انتی و انومالی هنو شک داره که شاید پسر باشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
مگه ویارت چی بوده

هرچی تو گوگل درمورد جنسیت بود همش ثابت میکرد پسره 

از لحاظ هوس غذایی

یا تغییرات بدن در بارداری 

تهوع نداشتم بی اشتهایی نداشتم تکرر ادرار نداشتم از لحاظ چهره خوشگلتر شدم رنگ موهام درخشان شده بود رشد موهای بدن  ضربان قلب جنین کمتر از ۱۴۰

ترکیب جوش شیرین

ترکیب کلم قرمز 

حلقه و نخ

همه اینایی که تو نت بود همش میگفت پسره

جدول چینی

شکل ظاهری شکم 

و خیلی چیزهای دیگه که الان یادم نمیاد

اها گلم خخ  اره دیگ  دختره حتمن دلبسته بود ک پسر باشه نمی تونه باور کنه

انشاءالله خدا به همه بنده هاش ازهردو فرشتش بده هسچکس تو حسرت دختر وپسر داشتن نمونه

مطمئن هستید من برم برا خرید سیسمونی

اره انومالی دقیقه

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
یعنی زنگ خوردن سوزن و قیچی و چاقو و زنجیر و حلقه از سونو درستتر مشخص میکنه جنسیتو🙄

والا قبلاً هم اجیم انجام داده بود دختر شد خواهر شوهرش انجام داده بود دختر شد 

ولی من انجام دادم برعکس اونا بود