2821
2789
عنوان

عوارض نی نی سایت

321 بازدید | 17 پست

چه عوارضی براتون داشته؟ من از وقتی اومدم همش فکر می کنم اطرافیانم دارن به هم خیانت می کنن و هم متنفر شدم از ازدواج و هم می ترسم ازش

هرکی هم حرف از جن می زنه حرفشو کامل نگفته میگم که ۴۰ روز سوره بقره بزار تو خونه😂😂

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقا دقیقا دقیقاااااااا 

منم از وفتی واردش شدم از ازدواج ب شدتتتتت میترسم 

نسبت به همههه بی اعتمادم 

به هیچ پسری اعتماد ندارم همش حس میکنم فلانی داره خیانت میکنه 

باهم دیگه مهربون تر باشیم 💐

مسائل جنسی .خیلی راحت گپ و گفت میشه😑

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

هیچی 

اهمیت نمیدم به اینجا 

کلا دنیای من با اینجا از زمین تا اسمون متفاوت هست 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
ترس از خیانت

خیلی بده مجردا سرد از ازدواج متاهلا ترس از خیانت

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

دیدم به مسائل بازتر شد.سیاست و روش  زندگی و یاد گرفتم.کمتر قضاوت میکنم.راجب پس انداز .خانه داری.برنامه ریزی اطلاعاتم بالاتر رفته

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

اخلاقیات رو رعایت نمی کنن با اینک همدیگرو نمی شناسن ولی یک جوری جواب هم رو میدن انگار دشمن هستم ب قولی اصلا بعضی ها عفت کلام ندارن آدم نمی دون چی جوابشونو بده و اینک بعضی ها فقط قضاوت می کن و هیچ راه حلی نمی دن بهتر ب جاش سکوت کنن و اجاره بدن کسی ک می تون کمک کن

عوارضی نداشته و کلی چیزای خوب یاد گرفتم هرچیزی که مفید هست برام اسکرین میگیرم و یه البوم درست کردم تو گالری و کلش اسکرین کامنت های نی نی سایت هست اسمشم گذاشتم بخون و بدون😂

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز