2777
2789
عنوان

شیاف پرژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 38 پست

خوب اشتباه کردی دیگ گلم همیشه وقتی میخوای بخوابی مطمئن هستی دیگ بلند نمیشی برا دسشویی و اب و اینا بزار اشکال نداره این دفعه چن دقیقه موند؟

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اشتباه کردی دیگ گلم همیشه وقتی میخوای بخوابی مطمئن هستی دیگ بلند نمیشی برا دسشویی و اب و اینا بز ...

همیشه همین کارو میکنم الان یهو مجبور شدم ینی نمیشد ک دراز بکشم حدودا یه ربع موند

والا اولین بارداریه هیچی بلد نیستم همش تو ترس و استرسم

هیچی نیس نگران نباش اگه روش نوشته واژینال مقعدی میتونی مقعدی هم بزاری اشکالی نداره ایشاله سالم بیادبغلت

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

همیشه همین کارو میکنم الان یهو مجبور شدم ینی نمیشد ک دراز بکشم حدودا یه ربع موند

خوب بابا یه رب خوبه .اشکال نداره ب دلت بد راه نده عزیزم

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
ممنونم از محبتت دعا کن برام بمونه سالم بغلش بگیرم

انشالله الهی آمین تو هم برا من دعا کن این ماه زایمان دارم،🙃