2777
2789
عنوان

جدایی

209 بازدید | 22 پست

سلام بچه میشه راهنمایی م کنید اصلا حالم خوب نیست 

دوست پسرم خیلی عصبی میشه برام 

دیروزم ک همو دیدیم کلی مسخرم کرد و بهم الکی خندید هر حرفی میزدم میگفت روانی ای 

دیونه ای و .....امروز بهش زنگ زدم بخاطر یه موضوع کوچیک بهم توپید بعدش گفت خدافظ اصلا دیگه نمبخام بهم زنگ بزنی 

نمیدونم چکار کنم دیروزم ک دیدمش سر خود انقد عصبی بود حتی نمیذاشت دستشو بگیرم دستمو پس میزد

سنمم زیاده ۳۴ سال  اگه از دستش بدم دیگه مورد خ بی برا ازدواج اصلا ندارم 

دو ساله باهاشم جدیدا بد شده اوایل اخلاقشو رو نمیکرد نمبدونم چکار کنم واقعا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط فرار کن از این رابطه و این آدم

حتی اگه تا آخر عمرت کسی رو پیدا نکنی شرف داره به اینکه شخصیتتو در حد این آدم پایین بیاری

شوهرت نیس که بخوای باهاش بسازی تو دوستی همه بهترینن بعدش تازه اخلاقشونو نشون میدن این که تو دوستی اینه بعد ازدواج شخصیت نمیذاره برات

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
فقط فرار کن از این رابطه و این آدم حتی اگه تا آخر عمرت کسی رو پیدا نکنی شرف داره به اینکه شخصیتتو د ...

خیلی سخته جدایی برام .چطور تحمل کنم . الانم ازمون استخدامی در پیش دارم . بچه ها این دکترس هست و کارمند دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران . اما خب الان اخلاقش اینه

خیلی سخته جدایی برام .چطور تحمل کنم . الانم ازمون استخدامی در پیش دارم . بچه ها این دکترس هست و کارم ...

چی بگم عزیز دلم

قطعا جدایی سخته ولی این رفتاری که شما گفتی درست نیس تحصیلاتم برای آدم شعور نمیاره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

مثل من خر نباش عصبی بودن هارو دیدم دم نزدم بعد سهم من شد تنهایی و افسردگی در نامزدی حالا ادامه بده تا خودت پس زده بشی نکن من کسی نبود بهم بگه نکن من به تو میگم اسی رها کن با این آدم ها نمیشه زندگی کرد 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

بچه ها این دلنشجو دوره دکتری هست و کارمند دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله 

امروز انقد خوب حرف میزد باهام 

یهو روانی شد .یهو میگیردش .جدایی خیلی سخته برام .چند وقت دسگه م آزمون استخدامی دارم .اگه حال روحی م بعد حدایی بد شه نتونم بخونم جی .

بهش امروز زنگ زدم دعوا سر این بود

یک کلام بهشگفتم تو شغلتو مدیون منی فورا شروع کرد گوزگوز کردن ک اگه تو تو رندگی اینو بهم میگفتی طلاقت میدادم 

من مدیون توتم؟ 

چرا مدیون توام 

یعنی کارتن خواب بودم بعد تو اومدی نجاتم دادی 

انقد

بچه ها این دلنشجو دوره دکتری هست و کارمند دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله  امروز انقد خوب حرف میز ...

عزیزم خودش داره میگه طلاق میدادم داره میگه حساسه داره میگه عصبی خدا داره بهت میگه خواهرم نکن بخدا می‌شکنی الان تو دیروز منه

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

ممنونم از راهنماییت😭😭

خدا کمکت کنه عزیزم مراقب باش