2777
2789
عنوان

بی قراری پرنده تو قفس جدید..😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاری کن احساس امنیت کنه  اگر بهت عادت داره اصلا از کنار قفسش تکون نخور باهاش حرف بزن

الان بعد پنج دقیقه اروم شده فک کنم من فقط زیادی ترسیدم 

آخه خیلی وابسته ام بهش

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀
۵ ساله

البته اگه میخوای نگهش‌داری خیلی بهش باید برسی 

ویتامین بده بهش ..

هر چند وقت یه بار ببر دامپزشک 

از بس بهش رسیده بودم یه مدت اضافه وزن داشت😂

قفس کاسکوی ما هم همینطوریه فقط استیل و بدون رنگ  دوتا عروس هلندی سر و صدا نمی‌کنند؟ همسایه ها ...

سرو صدا می کنند ولی اونقد بلند نیست بیان اعتراض کنن

یک پارچه روشون بندازم هم ساکت میشن

سرو صدا می کنند ولی اونقد بلند نیست بیان اعتراض کنن یک پارچه روشون بندازم هم ساکت میشن

خب اینجوری که گناه داره پارچه بندازی 😞 این کار و نکن 

پرنده همینجوری دلش می گیره تو. قفس دیگه چه برسه پارچه بندازیم بعدشم آدم پرنده می‌خره که لذتشو ببره 😍 ما کاسکومون رو به دنیا نمیدیم 

خب اینجوری که گناه داره پارچه بندازی 😞 این کار و نکن  پرنده همینجوری دلش می گیره تو. قفس دیگه ...

برا شب پارچه میندازیم که بخوابن وگرنه تا صبح بیدارن

برا شب پارچه میندازیم که بخوابن وگرنه تا صبح بیدارن

ما هیچی میندازیم 

ما از تو دیوار پیدا کردیم رفتیم خریدیم نگو ساعت خواب داشته ساعت یه ربع به نه میبردن میزاشتن تو اتاقش می‌خوابید روز اول ما رو یه ربع به نه خوابوند😍🤣🤣🤣 اما الان دیگه بعد 8سال عادت کرده ساعت 1 شب هم برق روشن باشه می‌خوابه سر و صدا نداره