2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد میونه همه رو بهم بزنه

249 بازدید | 13 پست

سلام داریم جدا میشیم از هم شوهرم میشینه بدی من رو به بابام میگه بدی مامانم رو به بابام بدی من رو به خانوادش آنقدر گفت ک با من بد بشن 

الانم میخواد میونه خواهرم رو با شوهرش بهم بزنه به نظرتون علتش چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیونه شدانگارداره ضربه اخرومیزنه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

با فک و فامیلتون ی پولی جور کنین اینو ببرین پیش مشاوره جدیی میگم انگار ی بیماری داره ک دلش میخاد بین همه دعوا راه بندازه 

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم

وقتی داری جدا میشی دیگه چطوری با خواهرت و شوهرش ارتباط داره ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وقتی داری جدا میشی دیگه چطوری با خواهرت و شوهرش ارتباط داره ؟

روز آخر نشست به دروغ گفت ک مامانم دلش نمی‌خواسته بچه خواهرم بره پیش مادر شوهرش 

الانم از وقتی بحث مون شده خواهرم مزاحم تلفنی پیدا کرده... همه مون حدس میزنیم کار اونه قبلش اصلا نداشت مزاحمی

ببرش دکتر. برو پیش خانوادش بگو من شما رو دوست دارم این روانی همه حرفاش دروغه. الانم داره آبروی خانوادم رو میبره یا جمعش کنید یا منم میزنم به سیم آخر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
روز آخر نشست به دروغ گفت ک مامانم دلش نمی‌خواسته بچه خواهرم بره پیش مادر شوهرش  الانم از وقتی ...

به جای حدس

خواهرت یاید بره شکایت کنه

این چیزا رو که راحت میشه پیدا کنن

مزاحم تلفنی و ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊