2777
2789
عنوان

چرا هیچکس با من دوست نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 27 پست
ولی من واقعا نیاز دارم با کسی حرف بزنم وخوش بگذرونم واقعا حس قشنگی نیست تنهایی

آره نظر منو نمیشه برا همه در نظر گرفت 

اینروزا دوست وجود نداره دوست خوب هم اصلا به ندرت که پایه بشه

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .

درسته که تنهایی حس خیلی بدیه منم درک میکنم چون توی همچین شرایطی هستم دقیقا ولی خب چه میشه کرد وقتی نمیشه باید کنار اومد🙃

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته که تنهایی حس خیلی بدیه منم درک میکنم چون توی همچین شرایطی هستم دقیقا ولی خب چه میشه کرد و ...

من ولی خیلی دوستای زیادی داشتم خیلی راحت با همه ارتباط می گرفتم ولی نمیدونم چرا دیگه میترسم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

من ولی خیلی دوستای زیادی داشتم خیلی راحت با همه ارتباط می گرفتم ولی نمیدونم چرا دیگه میترسم 

چرا ؟؟

از دوستات ضربه ای چیزی نخودی یه وقت ؟؟

اخه منم همینطور شدم یه حرکت خیلی مسخره زد که باعث شد افسردگی بگیرم سرش بعد از اون دیگه فقط دوست های عادی مدرسه ای شدم همه برام خیلی هم دوست دارم صمیمی بشماا اما اصلا نمیتونم و خیلی هم تو جمع احساس بدی دارم چون اکثرا دو کلاس همه اکیپ هستن فقط من تنهام😕🤧

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

چرا ؟؟ از دوستات ضربه ای چیزی نخودی یه وقت ؟؟ اخه منم همینطور شدم یه حرکت خیلی مسخره زد که باعث شد ...

اره 

هر وقت بهم نیاز داشتن میومدن سراغم حتی دو سه ماهم پیام نمی دادم براشون مهم نبود زندم یا مرده 

یکی که حتی هر وقت درد و دلی داشت با جون و دل گوش می دادم انقدر اعتماد به نفسم رو خرد کرد که هیچوقت یادم نمی ره:)

واقعا با تمام وجودم درکت می کنم منم همین وضعو دارم  

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

اره  هر وقت بهم نیاز داشتن میومدن سراغم حتی دو سه ماهم پیام نمی دادم براشون مهم نبود زندم یا م ...

دقیقاا فقط اگه به نفعشون باشه باهات راه میان اگه نه وسط راه ولت میکنن به امون خدا☹️

می‌دونستی یکی از اونایی هستی که تو سایت خیلی ازشون خوشم میاد🥲🤍

دل به دل لوله کشیه🌚❤️