2777
2789
عنوان

مامان ها لطفا بیایید😍🫠

93 بازدید | 17 پست

بهترین روش تربیتی تون برای بچه ها چی بوده ؟؟؟

یعنی چکار کردید که میگید رفتار مناسب بچم به خاطر اون کارم بوده ؟؟؟ یا چی بهش آموزش دادید که خودتون و یا بقیه میبینن لذت میبرن ؟؟؟

میخوام از الان یاد بگیرم 😍

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱

مادر نیستم ولی از بقیه یاد گرفتم مثلا هیچوقت بچت جلوی کسی نزن یا دعوا نکن اگه کاری کرده ی جایی که خودتون تنها هستید یادش بده .چون جلوی دیگران غرورشون میشکنه و تو روحیه تاثیر منفی میزاره.

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم دوسالشه از اول اصلا هی نگفتم نکن نکن دست نزن نه نه تا براش عادی نشه نه گفتن من الان نمیگم کانل کامل حساب میبره ازمون نه بلاخره سنش حساسه ولی خب خیلی جاها بدردم خورد مثلا برای از شیر گرفتن با اینکه بشدت وابسته شیر بود اما تا گفتم دیگه نباید بخوری قبول کرد 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من بچه ام رو طوری بار آوردم که خیلی لوس نباشه که بعدا سر لوسیش باش دعوام بشه...

مثلا خواهرم هر خواسته ای دخترش داشت برآورده کرد ولی الان بچه اش کفش۴ملیونی میخواد ازش بنظرم توقع بچه رو در حد توان خودمون بیاریم...چه توان مالی چه توان روحی...مثلا بچه ات درک کنه الان خسته ای و روز دیگه ای میری پارک...

برای تربیت فرزند ابتدا خودت بابد تربیتت درست باشه. اول باید رو خودت کارکنی.

خب در اینکه پدر و مادر الگو و یه ایینه ی تمام قد هستن شکی نیست …. اما خب به نظرم به طور کلی شیوه ی آموزش هم موثره به نظرم بعضی از نکات هستن که به نظرم طلایی هستن برای تربیت فرزند و جون من قراره مادر بشم برای همین از دوستان مشورت میخوام 😍

مادر نیستم ولی از بقیه یاد گرفتم مثلا هیچوقت بچت جلوی کسی نزن یا دعوا نکن اگه کاری کرده ی جایی که خو ...

مررسی از راهنماییت 😍

من بچه ام رو طوری بار آوردم که خیلی لوس نباشه که بعدا سر لوسیش باش دعوام بشه... مثلا خواهرم هر خواس ...

اینو من ضعف دارم از الان باید رو خودم کار کنم چون اگر برخلاف میل یک نفر چیزی و انجام بدم عذاب وجدان میگیرم مطمینم بچه دار بشم نمیتونم نه بهش بگم 🥹

اینو من ضعف دارم از الان باید رو خودم کار کنم چون اگر برخلاف میل یک نفر چیزی و انجام بدم عذاب وجدان ...

اره باید کار کنی چون میگن تربیت بچه از خودش عزیزتره...خودت و خود بچه اینطور راحتتره...

من بچم دوسالشه از اول اصلا هی نگفتم نکن نکن دست نزن نه نه تا براش عادی نشه نه گفتن من الان نمیگم کان ...

خیلللی هم عالی اما یه سوال آزاد گذاشتن و نکن دست خزن و جملات از این قبیل باعث نمیشه خودخواه بشه در آینده ؟؟

چون بهش کسی بهش نه نگفته ! 

یا اینکه زمانی که مهمونی میرین چی ؟ مثلا بچه شلوغ کاری میکنه نمیشه بهش نه نگفت که خونه ی مردم زشته!! اونطور مواقع چکار میکنید؟؟؟

من بچم دوسالشه از اول اصلا هی نگفتم نکن نکن دست نزن نه نه تا براش عادی نشه نه گفتن من الان نمیگم کان ...

البته اینم بگم بهش خیلی محبت میکنم تا جایی ک بتونم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

از زاویه دید یه بچه به مسائل نگاه میکنم بعد باهاش مشورت میکنم برای همه چی سعی میکنم منو دوست خودش بدونه باهاش بازی میکنم و سعی میکنم موقعیت هایی ایجاد کنم که با هم سن و سال هاش بیشتر وقت بگذرونه و انرژیش رو تخلیه کنه 

سرزنشش نمیکنم بهش اجازه میدم اشتباه کنه بچگی کنه الان با اینکه ۵ سالش هست خیلی منطقی هست و خیلی راضیم بابت این موضوع اهل لجبازی و بهونه الکی نیست

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خیلللی هم عالی اما یه سوال آزاد گذاشتن و نکن دست خزن و جملات از این قبیل باعث نمیشه خودخواه بشه در آ ...

نگفتم اصلا نه نمیگم نه گفتن و گزاشتم برای جایی ک لازمه مثلا میریم جایی کاری میکنه جلو بقیه دعواش نمیکنم بغلش میکنم با قربون صدقه میگم‌مامان جون فداتشم نباید اینکارو کنی خطر داره یا زشته یا هرچی یا مثلا بچه ای و اگ یهو اذیت کنه دعواش نمیکنم ک ی ادم بی اعتماد ب نفس بشه و تو سری خور بغلش میکنم میگم ازش معذرت خواهی کن بگو ببخشید بغلش کن کارت بده نباید اینکارو کنی

از زاویه دید یه بچه به مسائل نگاه میکنم بعد باهاش مشورت میکنم برای همه چی سعی میکنم منو دوست خودش بد ...

خیلی هم عااالی ببخشید یه سوال مشورت کردن با بچه باعث نمیشه تو هر مسایلی بخواد نظر بده ؟؟

مثلا من بارها دیدم بزرگ‌تر ها دارن راجع به یه چیزی صحبت میکنند اونوقت مثلا یه بچه ی هفت ساله مداخله میکنه و من اینو اصلا دوست ندارم … اگر باهاش بعدا مشورت کنم این حس خود بزرگ بینی بعدا بهش دست نمیده ؟؟؟