2777
2789

بچه ها من خیلی نگرانم ۲۷ هفتمه دیروز سونو دادم اب دور جنین نرمال بود.

زایشگاه معاینه کردن گفتن که کیسه اب نیس

ولی این ترشح آبکی رو من بازم دارم

کسی هم تجربه داشته باشه؟

دوستم میگه کیسه اب اینجوره از بین پاهات بریزه

واس من اینجور نیس 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
کیسه اب من نشتی داشت برو دکتر

چجوری بود علایمت؟

دیروز رفتم دکتر ۳تا امپول هیدروکسی پروژسترون نوشت گفت استراحت کن

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لباسم خیس شد بهم کورتن زدن البته هفته ۳۶ بودم بعد استراحت داد

عزیزم لباستون کامل خیس میشد؟

من اینجورم که الان از دیروز لباس زیر نپوشیدم پیراهن تنمه ، بعد چیزی از بین پا نمیریزه فقط همون خیلی معذرت میخوام بین واژن هستش ابکی

دکتر میگم میگه کیسه اب نیس ترشحاتت رقیق شده

ولی با این حال بهم هیدروکسی پروژیترون داد گفت ۳هفته بزن و استراحت کن

معاینه هم شدم سونو هم انجام دادم

من قشنگ لباسم خیس شده بود نگران نباش  وقتی سونو دادی استراحت کن

مرسی عزیزم اره استراحت میکنم

ایشالله ب سلامتی بفل کنش کنی😍😍

مرسی گلم ایشالله