2777
2789

بچه من ۱۸ ماهشه  از نوزادی رفلاکس داشت حتی شیشه شیر رو باید نوکش میزاشتم دهنش که عوق نزنه خیلی حساسیت دهانی داشت به قول دکترا اصلا غذای درشت نتونست بخوره ( نگین چون نیکس دادی اینطور شده نه میکس ندادم مجبور شدم میکس بدم چون نمیتونست )خلاصه هر دکتر و ترفند وگفتار درمانی هنوز این بچه غذای له شده میخوره دکترش میگه ولش کن بزار هرجور میتونه بخوره دیگه 😔واقعا خسته و ناامیدم دکترش میگه روزی چند مریض دارم که حتی ۴ سالشون هنوز نمیجون و مادر مجبور غذای شل و له بده من واقعا نگرانشم خیلی هم بد غذاس صبح تاشب مثلا سیب زمینی سرخ کرده بزارم جلوش برنمیداره گاز بزنه له میکنه میماله همه جا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم اینطور بود استخون خالی تا کلاس ۳ دبستان هیچی نمی خورد فقط لیوان شیر می خورد سیب زمین ی در حد چند تا دونه ..حالا ۱۶ سالشه بهتر شده یکم تپل شده ولی مثلا برنج مرغ واسش میزارم باید ریش ریش کنم یا ماهی رو بزارم رو برنج ش تا بخوره اون هم آخر سر یادش میره برنج و ماست خالی می خوره .. ولی ماکارانی و همبر و هاداگ پنیری دوست داره 

🤪

نرمی حنجره نداره؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دقیقا عین دختر منه از همون اول رفلاکس داشت و بالا می‌آورد اگه یه چیز یکم بزرگ تو دهنش میکردم بالا می‌آورد تا دوسالگی به له شده میدادم هر روزم بالا می‌آورد دیگه کم کم عادتش دادم به غذای سفت و اینقد زجر کشیدم تا الان بهتر شد خداروشکر و میجوه

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
دکتر مقدادی گفت نرمی حنجره کلسیم یه دوره داد دادمش اما فرقی نکرد

نگران نباش تا دو سالگی بهتر میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

پسربزرگ من الان پنج سالشه..ازاول غذاشومیکس کردم دادم چون فک میکردم چون دندون نداره باید میکس شده بخوره😑یروز فهمیدم اشتباه بزرگی کردم..کم کم درشتتر کردم مثلن میکس نکردم بلکه با گوشت کوب له میکردم..تا دو ونیم سالگی کامل یادگرفت..