2777
2789
عنوان

شیربرنج با نمکه یا شکر؟

194 بازدید | 31 پست

اصولی و درستش با نمکه یا شکر؟؟

من دیگه رد دادم از دست شوهرم

هرچی درست میکنم ی ایراد میگیره در حالی ک همه از دستپخت من تعریف میکنن..

الان شیربرنج پختم

میگه چرا شکر زدی با نمک میخورن

تو حلیم نمک میزنم میگه چرا نمک زدی با شکر میخورن

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلیم با شکر شیربرنج هم با شکر تامام

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

سلیقه ای من خانواده ام با شکر شوهرم با نمک حین پخت شکر یا نمک نزن بذار بعدش هرجور دوست دارن بریزن

ای کوفت بخوره..

همه‌چی ایراد میگیره

کشک بادمجون میپزم میگه کشکش کمه سیرش زیاده فلانه

قیمه میپزم ی ایراد

یعنی هررررچی میپزم

اینا در حالیه ک حتی دستپخت مادرشم ب زور میخوره..

سرکارشون غذا میدادن انقد خوب بود

میگفت بده نمیخورم

اورد خونه دیدم چقد خوبه

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم

شیر برنج با نننمممک؟جلل خالق

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
ای کوفت بخوره.. همه‌چی ایراد میگیره کشک بادمجون میپزم میگه کشکش کمه سیرش زیاده فلانه قیمه میپزم ی ...

بگو خودت بپز تا من ازت یاد بگیرم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

ای کوفت بخوره.. همه‌چی ایراد میگیره کشک بادمجون میپزم میگه کشکش کمه سیرش زیاده فلانه قیمه میپزم ی ...

بیین عزیزم یکی از اشنامون همینجوری بود خیلی ایراد می‌گرفت سنش رفت بالا کم کم بهتر شد

یعنی قشنگ میرینه به اعصابم و دستم

منم مث شوهرت 

ینی همه اطرافیان همینطورن 

شیربرنجتم با نمک درست کن رازیانه هم بزار ک با شیرش بپزه واااای ک محشر میشه 

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی