2777
2789

داشتم پشتشو ماساژ میدادم ی دفعه ب شوخی گفتم حا لازمی و...  ی دفعه گفت نه که تو شیربرنجی؟ بدن من که مردم از تو که زنی تمیز تره.. بچه ها من یکم پاهام مو داره که سعی میکنم همیشه بزنم. اونو زد سرم.. رنگ پوستمو گندمی ام زد سرم.. قبلشم چون رابطه خواسته بود خسته بودم دو روز باهام بسته بود. این حرفا رو که بهم زد خییییلی بهم برخورد منم از اندام جنسیش ایراد گرفتم..  الانم ی جورایی هر دو از هم دل شکسته ایم. بهش سلام میدم نمیگیره منم دیگه ندادم.. ب هم بی محلی میکنیم. نگو برو منتشو بکش که سمتش میرم بدتر میکنه..  

چیکار کنم 😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات کن چیه این آدم نیس

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

چه بی اخلاق ولش کن بابا.تو رو خدا انقدر به مرداتون رو ندید التماسو منتش رو نکشید اونا باید نازتونو بکشن هر چقدر اینکارو کنید بقران بیشتر خیانت میشه بهتون فاز برشون میداره فک میکنن چ گ و ه ی هستن

هرچه با هر که کنی،.. برتو همان میگذرد....

منم دیشب به شوخی گفتم موهات کلا سفید شده ها.اونم بعد از ۱۳سال  برگشت گفت تو هم کوتاه شدی ‌ .من ۱۶۳ هستم،خودش ۱۷۵😐

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کات کن چیه این آدم نیس

شوهرشه هااا

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍