2777
2789

دارم ازتنهای دق میکنم هشت ماه که رفته من دخترام تک وتنها بی پشت وپناه شدیم لعنت به تصادف💔💔زندگی بدون همسر چطور جریان باید پیداکنه آیا دوباره صورت من میخنده هرلحضه همه هفت سال زندگی مشترکم جلوچشمه گاهی اوقات هم عذاب وجدان میگیرم بابت اذیت های که به شوهرم دادم 😢😢😢افسوس قدرهموبدونید من تاقبل فوتش فک میکرد خونه نداشتن و مانتو مد به مد نپوشیدن جزو بدشانسی اما نفهمیدم همسرم هرچقد بد یاخوب قد دنیا ارزش داره نمیدونم چطوربراش جبران کنم دوس دارم زود برم پیشش تا این حد بی خبری ازش به مرزجنون برده 😢😢😢نمیدونم تاکی باید اینطور زندگیم بگذره من دوس ندارم مث پیر زن ها بنالم و ازالان تک وتنهاباشم 😢😢😢😢

چندسالته عزیزم؟شاغلی خودت؟

تسلیت میگم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم...چقدر دلم گرفت از صحبت های شما..امیدوارم خدا آروم کنه قلبت رو...ارتباطت رو با خدا زیاد کن..اگر امام زاده ای جایی هست نزدیکت حتما زیاد برو و خالی کن خودت رو..

و نگاه کن به دخترت...اون الان جز شما کسی رو نداره..خیرات کن برای همسرت ازش خواهش کن خودش آروم کنه دلت رو..و شما هم حتما حتما برو سرکار یه کار یا حرفه حدی رو شروع کن..

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
26همسرم حقوق دارن

خب بازم جای شکرش باقیه که حقوقشون هست و محتاج بقیه نیستین

مراقب روحیه خودت و بچه ها باش قطعا درد سختیه و نمیشه راحت باهاش کنار اومد اما گاهی اوقات مجبوریم قوی باشیم بخاطر خودمون و اطرافیان...شماهم مجبوری بخاطر دخترات قوی باشی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵