2777
2789
عنوان

عطر یا ادکلن زنانه

343 بازدید | 13 پست

امروز رفتم خونه دوستم ..تو پانسیون زندگی میکنه...۱۱ تا ادکلن فقط توی پانسیونش داشت با رایحه های مختلف که همه برند  بودند و گرون قیمت ..با خودم مقایسه کردم دیدم من  فقط ۳ تا ادکلن دارم.یعنی درستش اون مدلیه  یا مدل من؟

شما چند نوع عطر و ادکلن دارین؟

درسته ک یه خانم‌انواع اقسام ادکلن های خوشبو  داشته باشه؟

منم زیاد دارم

کار تو درسته 

من اخر میمیرم میرم اینا مبمونن 

تموم نمیشن که از هر کدوم میزنم انگار ن انگار تکون نخوردن

فقط اونا ک محبوب ترن یذره سرشون خالی شده

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه اسپری خوشبو کننده فقط دارم خیلی وقته نخریدم لوازم آرایشم هیچی🙄

البته از عطر و ادکلن خواهرام استفاده میکنم 

من خیلی دوست دارم یه ادکلن یا عطر مخصوص خودمو داشته باشم 😄

دلیلش چیه؟اینکه تنوع داشته باشین عطرای مختلف بزینن خوب نیس؟

به نظرم آدم یه عطر داشته باشه اما فقط مخصوص خودش باشه و همه با اون بو بشناسنش و  یکی از کنارشون رد شد بگن خیلی خوشبو بوی عطر فلانی رو میده

برا دوستم‌هم‌این مدلی بود..همشون‌پر پر بودند

دقیقا برا منم تکون نمیخورن اصلا

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
هر کی به یه چیزایی علاقه و دلبستگی‌ بیشتر از حد معمول داره، دوست شما هم عطربازه و حاضره به خاطرش خیل ...

بله دوستم وقتی میاد سرکار خودش نیومده بوش میاد..خیلی  بوی شیکی‌داره...اینم مهمه ک یه خانم‌اینقد خوشبخو باشه