2777
2789
عنوان

اختلاف شوهرم و مادرم

275 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها یه راه حل بدید

من با مادرم زندگی میکردم با پسری آشنا شدم

بعد ۴ ماه ازدواج کردیم الان ۶ ماه باردارم

شوهرم احتمالا به هدف ماشین و خونه به ما نزدیک شد

از اونجایی که دید چیزی از ما بهش نمیرسه همه اش دنبال بهانه است که جدا شه 

دست میزاره رو نقطه ضعف های مامانم

سلام نميده تیکه میندازه

به مادرم بی احترامی میکنه 

بهش فحش داده اجازه نمیده نه من برم اونجا نه اون بیاد تلفنی هم نمیزاره حرف بزنیم

هر روز هم بهم میگه طلاق 

گرفتار شدم کسی میتونه راهنمایی کنه

میشه واسم گزارش بزنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10896627/یعنی-از-دختره-خوشش-اومده-و-میخادش?postId=286659029

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه واسم گزارش بزنی https://www.ninisite.com/discussion/topic/10896627/یعنی-از-دختره-خوشش-اومده-و ...

کی قراره از این کار مسخره دست بردارید آخه 

یه نفر دردش و گفته 

سوال پرسیده ، یکم درک داشته باشید دیگه 

کاربر قدیمی سایت 🌹

شوهرت خوبه؟؟

اگه آدم خوبی هس از مادرت جداشو...

ادم نباید با خانواده شوهر یا پدری یه جا زندگی کنه خواه ناخواه حتی اگه فرشته هم باشن ب خاطر دخالت هاشون به مشول بر میخوره 

ماه اول باردار شدم     همسرم عاشق بچه است تازه توقع داره با این بی احترامی ها مادرم سیس ...

😲😲😲تو ازدواج دوم ماه اول بچه دار شدی اصلا به خودت وقت ندادی یا شک نکردی بهش