2777
2789
عنوان

پیشنهاد برای موهای خشک و وز 🥲🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 8304 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شامپو و ماسک مو استم سل استفاده میکنم شامپوش بد نیست ولی ماسکش الکیه

اره اکثرا ماسکا زیاد خوب نیستن بهرحال مواد شیمیایی دارن، اما روغن های طبیعی گیاهی بهترن ، من از نارگیل و کتان استفاده میکنم خیلی بهتر شده 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
کلیر مردونه میزنم😂

اوه کلیر شنیدم خییییلی مواد شیمیاییش زیاده ک 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
اسی شامپوی ایرانی پرژک مدل فلفل رو استفاده کن فقط فلفلی پرژک من هر چی غیر اون میزنم موهام داغون می ...

جدی؟ من اصلا پرژک استفاده نمیکنم نامزد ک بودم خونه مادرشوهرم رفتم حموم پرژک داشت میزدم موهام افتضاح میشد دوس نداشتم، حالا اینو امتحان میکنم فلفلیشو 😂🎈

پروتئین تراپی  

کاش میشد عکس موهامو بذارم ببینی پروتئین تراپی براش خوبه یا کار دیگه ، اما نمیاد عکس

نمیدونم ولی روی موهای من تا الان خیلی جواب بوده

خب خداروشکر پس شما ادامه بده 🙂🎈

کرم موی گارنیر رنگ نارنجی

بعد از حموم استفاده میشه؟

بعد از حموم استفاده میشه؟

اره وقتی نم داره میزنی

مثه کرم دست و پا

بعد خشک میشه

انقد موهات خوشبو میشه 

من که راحت شدم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
اره وقتی نم داره میزنی مثه کرم دست و پا بعد خشک میشه انقد موهات خوشبو میشه  من که راحت شدم

ممنون عزیزم 

سیر پرژک افتضاحه موهات عین چسب بهم میچسبه ولی فلفلش😍👌

چه جالب پس امتحان میکنم 😃🎈