2777
2789

من چیزی برا خرید پیدا نکردم، قیمتاش مث جاهای دیگه بود ارزون تر نبود

ولی دیدنیاش قشنگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازار روس ها بری خرید خوبه .. تیشرت اینا زیاد داره شوینده هم زیاد داره .. لوازم ارایش هم. اکثرا هم جنس ترکه.

پاساژ و مجتمع های خرید داره که گرون تره به نسبت ولی اونام جنس های خوبی دارن.

جاهای تفریحیش کلیسای سنت استپانوس یا همون ولییا خرابه، کلیسای چوپان فکر کنم، آسیاب خرابه که آبشاره در واقع و پارک کوهستان، و سد ارس و رود ارس هم که هست

شهر خوبیه برا گشت و گذار یکی دو روزه

من چیزی برا خرید پیدا نکردم، قیمتاش مث جاهای دیگه بود ارزون تر نبود ولی دیدنیاش قشنگه

خودت کدوم شهری 

ما قزوین هستیم چند نفر از آشنا ها رفتن گفتن خیلی ارزون تر از قزوین بود اما اصلا نپرسیدم چه اجناسی خریدن 

البته ما قصدمون هم گردش هم خرید بیشتر گردش پس شهر قشنگیه 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
بازار روس ها بری خرید خوبه .. تیشرت اینا زیاد داره شوینده هم زیاد داره .. لوازم ارایش هم. اکثرا هم ج ...

برای تعطیلات هفته بعد گفتم اگه شد بریم همسرم گفت یکم اطلاعات جمع کن ببین همه میگن خوبه بریم ممنونم از جواب کاملت

مثل بانه نیس ، اکثرا پاساژ هس ، ما تبریزیم دوسه بار رفتیم

میری چه خرید های می‌کنی 

قصدمون تبریز ام هست اونجا اومدیم کجا بریم ببینیم و بگردیم ؟

خوبه بازارش زیاد بزرگ نیس برین مهاباد پاساژ های زیاد چندطبقه عالی داره هیچوقت ازمهاباد سیرنمیشم باگشتنم تموم نمیشه پاساژهاش و همه چیزای قشنگ اونجاست خصوصا لوازم التحریر های جینگولی و بامزه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اگه دنبال برند خاصي هستي خيلي خوبه  چون ميتونى اصلشو پيدا كنى  وگرنه جلفا هم مثه منطق ...

اره انزلی اوایل چقدر همه چی خوب و مناسب بود الان همون جنس که اینجا هست اونجا ام هست