2777
2789
عنوان

مسخره ترین دلیلی که برای طلاق شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16127 بازدید | 244 پست
عمل نکردن دماغ دختره  شوهرش میگفته خوبی دختره میگفت یا عمل یا طلاق

من بودم طلاقش میدادم😂😂

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر گوز  یکی از دوستای مامانم تو اتاق جلوی شوهرش گوزیده بود شوهره بهش برخورده بود  دعوا ...

بعد اون خانم اومد به مامانت گفت سر گ و ز َطلاقم داد؟ 😁

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
بخشید متوجه نشدم چجور وسواسی بوده یعنی چی

منم این وسواسو دارم 

دیونه میشم کسی خمیردندون یا کرمامو از وسط فشار بده 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یکی تو همین سایت هست که  شوهرش بخاطر اینکه با خواهر خود پسره حرف زده و قبلا پسره گفته بوده باها ...

وای چقدر عجیبن ملت😐😐

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
ن ی خمیر دندون جدا واس خودم میخرم  چون واقعا من روی این مورد حساسم  کل کرمای صورتمو از ت ...

راه حل خوبیه😁

من خودمم از ته فشار میدم

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

همکارهمسرم

به زن عقدیش پیغام داده اگه کسی خونتون نیست بیام

دختره پیغامو به همه نشون داد و حتی آورده اداره پسره

و آبرو پسره رو برده و طلاق 

جالبه پسره چندین ساله منتظره پشیمون بشه 

من اول فک کردم دروغه

بعد اتفاقی فهمیدم که همسایه یکی از دوستامن

اون گفت خانواده تن خیلی جوگیرن و دختره همچین کاری کرده 

یکی شنیدم  مرده اینقدر به زنه محبت میکرده زنه طلاق گرفته  میگفت دلم دعوا می خواد

خوشی زده زیر دلشون ..ما هم..😐😂😂

چرا تو کوچه ی مادر دختر  خونه نمیگیرن 😵‍💫

مادر دختره میخاسته قشنگ رصد کنه..😂😂😂

مامانم میگف یکیو تو دادگاه دیده می‌گفته شوهرم خیلی میگوزه نمیتونم تحمل کنم 😂 

اون واقعا حق داشته🤣🤣