2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه چیزی بگم ربطی به سوالاون نداره ها.از موردایی ک دیدم 

اون بچه هایی که دیدم توخانواده همیشه تأمین نبودن و  امکانات اینا در اختیارشون نبوده بهتر درس میخوندن تا اونایی که تو امکانات و رفاه بودن؟ 

مثلا همسایه روستامون.بچه هاشون هم فرش میبافتن خرج خانواده رو میدادن هم درس میخوندن .پدرشونم اعتیاد داشت.هر سه تا خودشونو به جایی رسوندن.مامانم همیشه میزنتشون تو سرمون😑

چرا واقعا‍؟

باشه تو خوبی

عزیزم 

یه جمله هست شاید کلیشه باشه اما بعد از گذشت این همه سال و تجربه که کسب کردم بهش ایمان آوردم و معتقدم

و اون اینه که بچه عییییین پدر و مادر میشه اگر بچه مودب میخای خودت رو تربیت کن

شاهدشم اینکه برو هزار خانواده رو زیر نظر بگیر انگشت شمار اونم شاید میگم بچه ایی پیدا کنی شبیه پدر و مادر نباشن....

اگر هم خانوداه مودب دیدی بچه بی ادب دارن مطمئن باش ظاهرشون با ادب بوده درونن خرابن

و یک نکته طلایی هر کس عمل کرد نتیجه نداد بیاید منو اعدااام کنید 

مهممممترین نکته احترام بین پدر و مادره

زن و مردی که بینشون محبت و احترام هست محاااااله بچشون بد بشه

خلاصش اینکه بچه رو رها کنید محیط رو فراهم کنید اون خودش درست میشه 

مثل دونه که کاشته میشه مگه هی انگشت میکنید تو خاک انگولک میکنید نهههه فقط آب میدید خاک رو درست میکنید یعنی محیط رو فراهم میکنید خودش بزرگ میشه بچه هم عمینه

چکار کنم واسه تابستونش نمی خوام با همسایه ها یکی به دو کنم

عزیزم همه والدین درگیر این موضوعات هستن

زیاد سخت نگیرید هر دو رو هم گوشی هم کوچه رو کنترل کنید 

تمااام ما قدیم تو کوچه بودیم والا از نسل جدید بیشتر دکتر مهندس تحویل جامعه دادیم ....

اما اگر خییلی حساس هستید باید از تمام وجود مایه بزارید آنقدر با خودتون دوست بشه و دائم برید بیرون که اصلا نیاز به هیچکدوم نباشه دختره با خودتون پسره با همسرتون تفریحات مشترک داخل خونه و بیرون خودته مهیا کنید 

من با دخترام آشپزی 

کتابخونه 

استخر 

پیاده روی 

پارک 

دید و بازدید اقوام 

هر دفعه هم یه چیز جدید پیدا میکنیم سخته کارم دو برابر که هیچ صد برابر میشه شاغلم هستم دیگه هیچ ..اما به هر حال هر که طاووس خواهد....