2777
2789
عنوان

شوهرم میگه به من ربطی نداره اگه کتک خوردی خودت دفاع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 36 پست
به مثلا شوهرت بگو دیگه برا هیچی روت حساب نمیکنم .سیب زمینی جان

الان دارم گریه میکنم خییییلی دردم اومده... چرا تو کل دوران زندگی همش پشتمو خالی کرد و من بازم بهش تکیه کردم 😭😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
الان دارم گریه میکنم خییییلی دردم اومده... چرا تو کل دوران زندگی همش پشتمو خالی کرد و من بازم بهش تک ...

گلم سعی کن نادیده ش بگیری یه مدت کوتاه دلخوریتو داشته باش .گله هم بکن سر سنگین باش با شوهرت  .

ولی به مادرشوهرت دون دیه ها که دادین یاد آوری کن .

ان شاءالله همه مشکلات حل میشه.

باباتم بگو تنها اون دور ورا نره حتما یکی همراهش باشه تا آبا ازآسیاب بیفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم سعی کن نادیده ش بگیری یه مدت کوتاه دلخوریتو داشته باش .گله هم بکن سر سنگین باش با شوهرت  . ...

حتما به روشون میارم که چندبار شوهر من دادگاهی و سابقه دار شده... اگه باز خودشو نزنه به مریضی که جوش زدم... بابام از دیروز ده بار زنگ زده بهم که از هیچی نترسی خودم پشتتم ولی شوهرمممم.....😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
حتما به روشون میارم که چندبار شوهر من دادگاهی و سابقه دار شده... اگه باز خودشو نزنه به مریضی که جوش ...

بله نترس خدا حفظش  کن باباتو ...اما شوهرتو تو موقعیت مشابهی گوشزد کن بهش .

بله نترس خدا حفظش  کن باباتو ...اما شوهرتو تو موقعیت مشابهی گوشزد کن بهش .

ممنون عزیزم.دعا کن برام...ممنون که دلداری دادی. اجرت با خدای مهربونم🙏

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
همه اینارو گفتم میگه من پسرم وظیفمه...تو دختری باید داشت و بابات پیگیری کنن. میگم چطور میگی مرد نمیت ...

ببخشیدا متنفرم از امثال شوهرت.که فکر میکنن مرد بالاتره از زن.یا امتیاز خاصی دارن نسبت ب زن

بهش بگو امیدوارم دخترت یه جایی جوری پشتت خاای کنه ک کمرت بشکنه ک بفهمی اولاد اولاده.پسر دختر نداریم

ولی آتیشا از گور اون مادرشوهر عفریتت بلند میشه

حتما برین بهش

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
ببخشیدا متنفرم از امثال شوهرت.که فکر میکنن مرد بالاتره از زن.یا امتیاز خاصی دارن نسبت ب زن بهش بگو ...

مامانش دو کلام صحبت کنی باهاش خودشو میزنم به مریضی که قلبم درد می‌کنه...برای دعواهای خودشون سنگ و چماق برمیداره😏😏😏

برای حاجتم یک صلوات بفرس