2777
2789

تایپیک قبلیمو بخونین... شوهرم به جای اینکه ازم دفاع کنه میگه من دعوا نمیکنم هرجا گیرت آوردن و زدنت خودت دفاع کن من نمیتونم دفاع کنم... حالا اگه خواهرانش باشن خودشو جررر میده.... می‌دونم اونا جرات ندارن همچین غلطی بکنن اما از شوهرم انتظار این حرفو نداشتم😭😞

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ناموس رو زنت غیرت نداری رو خواهر که مال یکی دیگست غیرت داری؟ شوهر منم همینجوری بی شرفه

درست باید هوا زنش داشته باشه ولی خواهرشم هم خونشه نباید که ول کنه

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
اینجور گفته که نری درگیر بشی در واقعیت اینکارو نمیکنه.

میدونه که اونا الپرن... میگه من اگه بهت حمله کردن دفاع کن. من اگه بیام جلو نمیتونم با زن بگیرم.... همه می‌دونم این خانوما دعوایین و شاهدن که یکسر در حال دعوان

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
درست باید هوا زنش داشته باشه ولی خواهرشم هم خونشه نباید که ول کنه

من نمی گم هوای اونارو نداشته باشه بخاطر دعواهای خانوادش تا حالا دوبار دیه دادیم خودشو جر میده حالا یکبار من با اینکه حق داشتم همش میگه به من چه... بابات بگو جواب بده 

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

تاپیک قبلیت

زنگ بزن ب مادرشوهرت بگو جریان خیلی پیچیده شده

موضوعی مربوط ب خانواده من.مربوط به پدر من

اون احمقا نمیدونم چرا ب تو زنگ زدن درحالیکه اصلا بتو ارتباطی نداره ماجرا

باز تو زنگ زدی به شوهرم

جالبه که اگه ماجرا برای تو یا برای شوهرت بود قطعا وظیفه شوهرم میدونستی ک بیاد از پدرمادرش دفاع کنه

ولی الان،من انتظار نداشتم از من پیش اونا عوضیا دفاع کنی ولی برام عجیبه ک خودت بچه داری خودت پدر مادر داشتی،زنگ زدی ب شوهرم که ب زنت بگو دخالت نکنه.اولا من از شما نظر نخواستم دوما مگه مربوط ب همسایست که من دخالت نکنم؟پدرمه.اگه پسر شما در قبال شما وظیفه داره منم دختر فلانی هستم و در قبال پدرم وظیفه دارم

شاید شما پدر پادرتو رها کرده باشی ولی من ازون دخترا نیستم ک والدینمو رها کنم

به شوهرتم بگو پس از منم حمایتی نخواهی دید.اگر موضوعی برای پدرمادرت پیش بیاد هرررچی،منم بهت میگم دخالت نکن.به مادرتم میزنگم میگم شوهر منو دخالت ندید

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
حرصم گرفت واقعا شوهرت چه جور ادمیه مگه رابطه تون باهم خوب نیست یا با پدرت مشکلی داره؟ الان هر کی ...

صدای اون خانومارو ضبط کردم که اول اونا شروع کردن به فحش بعد منم دهنمو باز کردم... میگه تو نباید با بی ادب هم زبون می شدی😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس