2777
2789

من تو خونم نشستم هر روز یه ساعت مشخصی کیلکامو انجام میدم فوقش یه ربع طول بکشه مصرف نتش هم کمه .سه تا سایته من خودم اینجا باشون آشنا شدم امتحان کردم پولش کمه اما بهتر از هیچیه در واقع یه نوع سرگرمیه که پول کمی توشه مثلا حداقل با سه تا سایت تو میتونی روزی پنج هزار تومن کار کنی اگه زیر مجموعه بگیری بیشتر میشه معتبره و پرداختش آنلاین و فوری حتی روزای تعطیلی.اینم بگم پایداری موقتی نیست تا هر وقت حوصله کنی میتونی باشی.دیدم خیلیا تاپیک کار در منزل میزدن اینم راهش کلا شاید به درد پولدارا نخوره اما بازم میارزه. 🙂لینکاشونو میزارم امتحان کنید راضی بودین منم دعا کنید خدا خیرتون بده.🥰 اینم بگم کار کلیک کردن آگهی تبلیغاتی و تبلیغات شانسی 

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوریه عزیزم؟؟ 

دقیقا چه کاری انجام  میدی؟؟ 

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است
عزیزم من ثبت نام کردم ولی نمی دونم چجوری باید تبلیغ ببینم میشه یادم بدی؟😅❤

ورود که زدی بالا نوشته کسب درآمد بازش میکنی مشاهده آگهی میزنی

چجوریه عزیزم؟؟  دقیقا چه کاری انجام  میدی؟؟

این لینکارو یکی یکی ثبت نام میکنی بعد وارد که بشی اگه سوالی داشتی در خدمتم. گذر واژتونو سعی کنید یا ذخیره کنید یا جایی یاداشت داشته باشین چون سه تا سایته قاطی نکنید

این لینکارو یکی یکی ثبت نام میکنی بعد وارد که بشی اگه سوالی داشتی در خدمتم. گذر واژتونو سعی کنید یا ...

ممنونم گلم ولی چجوری پول در بیاریم

تبلیغ نگاه کنیم فقط ؟؟ 

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است

و اینکه هر سه سایتو باید ثبت نام کنم؟ 

من بشدت نیاز دارممممم

ممنونم گلم ولی چجوری پول در بیاریم تبلیغ نگاه کنیم؟؟ 

وقتی تبلیغاتی کلیک میکنی هر تبلیغی از صد تومن تا صدو شصت تومن متغیره ..از همون گزینه های بالا خلاصه حسابو که بزنی سمت راست گزینه خلاصه حساب مشخصه چقد پول دریافت کردین به ده تومن که برسه قابل برداشته من خودم تازه ثبت نام کردم الان فقط ده تومن برداشتی داشتم😉