2777
2789
عنوان

سیب برام تهوع آوره

3382 بازدید | 17 پست

کسی هست مثل من وقتی سیب میخوره، دچاره حالت تهوع بشه؟

من فقط بخاطر خواص سیب روزی یه دونه، مصرف میکنم وگرنه سیب دوست ندارم. سیب قرمز هم امتحان کردم بازم بعد خوردنش انگار میخوام بالا بیارم مثل حالت تهوع پریودی.... گاهی دارچین میپاشم رو تکه هاش.. اثر بدش کمتر میشه... کی مثل منه؟ 😒 کسی دلیلشو میدونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق سیبم

الانم ویار دارم دیگه بدتر

توهین به سیب ممنوع🚫🚫😊

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

من عاشق سیبم الانم ویار دارم دیگه بدتر توهین به سیب ممنوع🚫🚫😊

خدایی سیب شکلش یه جوریه که دوست داری گاز بزنی ولی امان از وقتی حال معده ات ازش بهم بخوره 😵‍💫

خوشبحالت.. خیلی مفیده سیب .. نوش جون تو نی نی 😍

از بچگیم از سیب تنفر داشتم یادمه مامانم هر روز میذاشت تو کیف مدرسم منم میدادم به دوستم  نمیدون ...

😂😂😂 منم ... یادمه سیب میگندید تو کیفم ...

ولی طالبی نه .. خدا روشکر اذیت نشدم تا حالا

من دوس داشتم شاید بقیه خوششون نیاد باز بهتر از ساده خوردنه برام ...بعضی وقتام اب سیب میگیرم یا رنده ...

آره ... من آب سیب خوردم ، اصلا حال بدی نداشتم ولی رنده یا تکه شده بازم حالم بعد میشه ... میدونم اینجوریم بازم میخورم 🙈😂