2777
2789
عنوان

رابطه عاطفی

88 بازدید | 3 پست

من با یه اقایی یک سالو نیمه در ارتباطم قصدمونم به گفته اون ازدواجه ولی پدر مادرامون در جریان نیستن!این اقا اوایل برام خیلی وقت میزاشت الان به دوستام ب همه چی گیر میده جدا از این کارا حرف رابطه... ام میزنه ک من زیر بار نمیرم اصلا ولی اون همش میخواد اون کارو قبول کنم!ب دوستام گیر میده با فلانی نگیر فلانی رو بلاک کن بیرون نرو...وقتی بهشون زنگ میزنم ی بار جواب میدن ده بار جواب نمیدن اون ی بارم ک جواب میدن درست حسابی حرف نمیزنن آخرشم وقتی میگم قطع نکن کارت دارم با پرویی قطع میکنه نمیزاره حرفمو بزنم ایشون اصلا اینجوری نبودن چند وقته عوض شدن!ب نظرتون تمومش کنم یا ادامه بدم؟

عزیزم دنبال بهونس بنظرم 

تمومش کنی خودت راحتتری

البته میتونی دلیل کاراشو بپرسی 

<کاش آغوشم به اندازه ی رنج هایت بود؛ عزیزم🫂🤍>.برای سلامتی نی نیم اگه میشه یه صلوات بفرستید ممنون🫰🏻
عزیزم دنبال بهونس بنظرم  تمومش کنی خودت راحتتری البته میتونی دلیل کاراشو بپرسی

دلیل کاراشونم میپرسم میگه تازه استارت لجبازیمه واقعا نمیدونم از یه طرف وابسته ام از یه طرف دیگع نمیتونم ادامه بدم اینجوری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.