غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
😂 بگو شرمنده دستگاه گزینه انتخاب جنسیت نداره اگه مایلی بریم پیش پزشک
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
امروز دکتر ساعت ۱۰ نوبت داده بود سونو کنه ببینه آمپول سینال آف زدم تاثیری گذاشته شوهرم گفت نمیخواد ب ...
وا چه بد چرا اینجوری میکنه اگه حامله باشی هم نمیخواد بزاره بری برای سونو و آزمایش لینجوری که نمیشه قشنگ تکلیفت و روشن کن اگه بچه سالم میخواد باید به حرف ها و توصیه های پزشکت عمل کنی
وا چه بد چرا اینجوری میکنه اگه حامله باشی هم نمیخواد بزاره بری برای سونو و آزمایش لینجوری که نمیشه ق ...
تو حاملگی میبره ولی تو بچه اولم دوسال رفتم دکتر دیگ چیزی نشد نا امید شدم بیخیال دکتر شدم باردار شدم الانم میگه هزینه الکی میکنیم خدا بخواد همینجوری میده😔