2777
2789

برای بچه دوم اقدام کردم ی دختر ۳ ساله دارم .زیر نظر دکتر دارو میخورم دیشب اولین اقدامم بود میخوام پسر بشه چیکار کنم ‌؟

رژیم پسر زایی بگیر

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوارم نمیزاره از طرفیم میگه پسر میخوام 

😂 بگو شرمنده دستگاه گزینه انتخاب جنسیت نداره اگه مایلی بریم پیش پزشک

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

😂 بگو شرمنده دستگاه گزینه انتخاب جنسیت نداره اگه مایلی بریم پیش پزشک

امروز دکتر ساعت ۱۰ نوبت داده بود سونو کنه ببینه آمپول سینال آف زدم تاثیری گذاشته شوهرم گفت نمیخواد بری پول نداد در حالی ک داشت 

امروز دکتر ساعت ۱۰ نوبت داده بود سونو کنه ببینه آمپول سینال آف زدم تاثیری گذاشته شوهرم گفت نمیخواد ب ...

وا چه بد چرا اینجوری میکنه اگه حامله باشی هم نمیخواد بزاره بری برای سونو و آزمایش لینجوری که نمیشه قشنگ تکلیفت و روشن کن اگه بچه سالم میخواد باید به حرف ها و توصیه های پزشکت عمل کنی

وا چه بد چرا اینجوری میکنه اگه حامله باشی هم نمیخواد بزاره بری برای سونو و آزمایش لینجوری که نمیشه ق ...

تو حاملگی میبره ولی تو بچه اولم دوسال رفتم دکتر دیگ چیزی نشد نا امید شدم بیخیال دکتر شدم باردار شدم الانم میگه هزینه الکی میکنیم خدا بخواد همینجوری میده😔