2777
2789

چه راهی انتخاب کردید چقدر دنبالش بودید انواع اقسام کلاس ها و هزینه کلاس دادید این درسته یا بزاریم بچه رو پای خودش باشه و به قولی چاله باید از خوش آب داشته باشه راه موفقیت  بچه ها تون،، یا اگر  خودتون موفق بودید پدر مادر چکار کردن  

دوران ماها شاید با کلاس نرفتن و تلاش خودمون میتونستیم به یه جایی برسیم درست مثل خود من اونقدر قانع بودم و خودم درس خوندم آخرشم موفق شدم اما بنظرم الان رقابت شدیده فرزندت رو کلاس زبان حتمن بفرس اگر توی درسی ضعیفه براش معلم بگیر کلاس ورزش یا تقاشی بفرستش که از هم سن و سالاش عقب نمونه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم موفقم یا نه 

ولی از شونزده هفده سالگی سر کار خوب رفتم به قولی تو شرکتی که وقتی اونجا بودم ، روزی چهار پنج نفر رزومه میاوردن ولی هیچکس قبول نمیشد 

و چیزی که مامانم و خودم خیلی بهش توجه داشتم سطح مهارتم بود 

مدام سراغ یاد گرفتن چیزای متفاوت بودم و حتی همین الان خیلی خیلی بیشتر از اطرافیانم تجربه دارم  

زبان انگلیسی خیلی مهمه و یه مهارت که بتونی خودت و توش بکشی بالا و سطح مهارتت و گسترش بدی 

و مدرسه و دانشگاه خوب 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
درسته کاملا اما بچه های الان خیلی بی انگیزه شدن 

بخاطر این موبایلا و فضای مجازیه اونقدر سرگرمشون کرده که فیزیکی بازی نمیکنن و کار نمیکنن بخاطر همینه سعی کن بفرستیش تشویقشم کن انگیزه میگیره

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

نمیدونم موفقم یا نه  ولی از شونزده هفده سالگی سر کار خوب رفتم به قولی تو شرکتی که وقتی اونجا ب ...

عریزم مهم اینه چطور تربیت شدی یا چطور بهت انگیزه دادن اینطوری خود جوش عشق داشته به کسب مهارت این رو بگو لطفا

عریزم مهم اینه چطور تربیت شدی یا چطور بهت انگیزه دادن اینطوری خود جوش عشق داشته به کسب مهارت این رو ...

خودجوش عشق نداشتم 

مهارتم تو حوزه گرافیکه و از بچگی مدام کلاسای مختلف میرفتم 

از نه سالگی هم نقاشی حرفه ای کار میکردم ، البته استعداد فوق العاده ای نداشتم 

دوازده سالگی اولین مدرکم گرفتم و اولش خودم ذوق داشتم بعدش ولی نه 

وقتی به مامانم میگفتم نقاشی نمیخوام برم میگفت راه نداره اصلااا ، باید بری 

حتی زبان ، 

تابستون یادمه هفت صبح میرفتم اموزشگاه و هشت شب برمیگشتم ، چهار روز در هفته 

البته بهم خوش میگذشت ، ولی خب خیلی سختم بود 

بعد از یه مدتی دیگه خودم راه افتادم وقتی دیدم همه جا ازم تعریف میکنن ، خودم شروع کردم چیزای جدید یاد گرفتن ،نرم افزار و زبان جدید و اینا 

مقاومت مامانا خیلی اثر داره ، خیلی خیلی 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

بچه های ما همه چیز آماده در اختیارشان قبل از این که نیازی داشته باشن براشون آماده ست حس نیاز و تلاش برای به دست آوردن نیازشون ندارن این بی انگیزه شون کرده همه افرادی که به جایی رسیدن اغلب در کودکی نیازی داشتن که به راحتی برآورده نشده 

عالی استعدادت رو پدر مادرت کشف کردن تشویقت کردن

اره البته خیلی استعدادای دیگه داشتم ، تو نقاشی خیلی استعداد چندانی نداشتم ، خیلی ها بودن که خیلی خیلی کارشون بهتر از من بود ولی درنهایت چون سختشون بود ول کردن و به هبچجا نرسیدن 

تلاش کردن خیلی زیاد تویه دوره زمانی واقعا ادم رو میسازه 

راز موفقیت همسر من داشتن معلم و مدیر خیلی عالی بود که دیدن هوش و استعداد سرشاری داره و ازش غافل نشدن میومدن خونشون بهش سر میزدن

چون همسرم زود یتیم شد و مادر بیسوادی هم داشته فقط مدیر و چندتا از معلم هاش باعث این شدند که تو مسیر پیشرفت بیفته و از استعدادش درست استفاده کنه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...