2777
2789

ماه دوم بارداری هستم دندان درد شدید گرفتم استامینوفن خوردم .سیر گذاشتم روش بدتر شد .تو رو خدا هرکس تجربه ای داره راهنماییم کنه دارم میمیرم از درد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سه ماه اول فقط باید تحمل کنی تا جاییکه میدونم

البته اگه دندونت خرابه و بخاطر کمبود کلسیم نیست، چون بچه کلسیم بدن مادرو جذب میکنه

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

عزیزم ژلوفن بخور

ژلوفن کی تو بارداری میخوره؟ فقط استامینوفن ساده مجازه

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ خوبه 

ولی چون بارداری نمیدونم ضرر داره یا نه

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

عزیزم من باردارم ارتودنسی کردم خیلی دردداشتم هرچی استامینوفن میخوردم جواب نمیداد 

یه دستمال کاغذی میسوزندم دودشو بادماغ میکشیدم بالا خوب بود برامن 

ولی کشیدن دودش خیلی بده ولی خوب ارزش داره 

من ازدندون دردیه شب کامل نخوابیدم این کارومیکردم چندساعت میخوابیدم بددوباره تکرارمیکردم

دکتر گفت نمیشه درست کنی .دارم میمیرم از درد

یبار ی خانومی تو نی نی سایت ب من گفتی چای خیلی غلیظ و پر رنگ البته مقدلرش کم باشه بذار رو دندونت ی نفر دیگ ام گفته بود دو قطره شربت سرفه بریز خوب میشه

💜💍¹⁵⁵