2777
2789
عنوان

هر کی بچه چهار ساله داره بیاد

177 بازدید | 20 پست

دوستان من و همسرم تو شهر غریب زندگی میکنیم از خانواده هامون هیچکس نیست تو این شهر

یک پسر ۴ ساله دارم خیلی به من وابسته که خب طبیعیه ولی کلا شخصیت مستقلی ندارد اگه بچه ها بهش زور بگن یا کتکش بزنن نمیتونه از خودش دفاع کنه دلم براش میسوزه... راهکاری ندارین ایده ای چیزی که بتونه مستقل بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین زمان برای اینکه بذاریش مهد. یا کلاس هوش و خلاقیت و این جور جاها

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
من بچه 4 ساله ندارم ولی اینطور شنیدم که باید روی عزت نفسش کار کنید. مثلا بذارید کلاس ورزشی که دوست د ...

همین کارکردن روی عزت نفس نمیدونم چطوری باهاش انجام بدم... باورت نمیشه دیشب رفتم جایی دو قدم ازش دور شدم چه گریه زاری راه انداخت نمیتونه تحمل کنه 

ببرش مهد  کلاس ورزشی هم ثبت نام کن

چه ورزشی برای این سنش خوبه؟ 

فعلا دوچرخه براش خریدم تو پارک محل با بچه ها می‌ره خب با این شرط گذاشته برام که من کنارش راه برم تا اونم بره

من یه پسر ۴ ساله دارم برعکس پسر شما همه از دست ازار و اذیتش عاصی ان ولی همون قدر که شما زجر می کشی م ...

شما هم تلاشتو میکنی به هرحال بیخیال که ولش نکردی مامان گلی

همین کارکردن روی عزت نفس نمیدونم چطوری باهاش انجام بدم... باورت نمیشه دیشب رفتم جایی دو قدم ازش دور ...

هرچی کلاس ببری تا مهارت یاد بگیره براش خیلی خوبه. هر مهارتی باشه فرقی نداره. کلاس هایی ببر که بتونی اوایل کنارش بمونی. مثلا نقاشی یا هر ورزشی که فکر میکنی علاقه داره.

بچه هرچقدر پیش مادرش بمونه وابستگیش قاعدتا بیشتر میشه. اوایل یکم اذیت میشه اما تحمل کن چون در نهایت برای خودش خوبه.