2777
2789

من میخواستم برای کنکور سال بعد بخونم 

از اونور کنارش برم داروخونه نسخه پیچی درآمد هم داشته باشم 

به نظرتون میشه ۲ تارو با هم هندل کرد؟!

نه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه اول اره میتونی

آخه میگن وقتی فقط بخوای برای کنکور بخونی چون احساس میکنی وقت زیاده بیشترشو به بطالت میگذرونیم اما اگ کنارش یه کار دیگ بکنی یا کلاسی بری تو فشار کمبود وقت اکثرا میخونن مث اینایی  ک خرداد ماه امتحان نهایی دارن ۴ روز فرجه برای ۱ درس دارن اما میزارن دقیقا روز آخر چون تو فشار قرار میگیرن

آخه میگن وقتی فقط بخوای برای کنکور بخونی چون احساس میکنی وقت زیاده بیشترشو به بطالت میگذرونیم اما اگ ...

نه عزیزم کسی که هدفش جدیه وقت تلف نمیکنه 

اما توی تابستون حداقل میتونی کار کنی اگه بهش نیاز داری 

ولی بهتره که تک بعدی باشی

کنکور تک بعدی بودن و جدیت رو میخواد 

نه مثل شب امتحان

..dental stu