2777
2789
عنوان

طلاق یا...؟

610 بازدید | 29 پست

سلام

من شوهر آشغالم خیانت کاره، چند ساله به پاش موندم، دختریم رو گذاشتم بپاش. بچه هم نداریم.

منتها وضع مالیش فوق العاده خوب هست.

تنها مشکلم خیانتش هست‌.

واسه مهریه اقدام کردم و دارم میگیرم. تمام و کمال، اما واسه طلاق مشکل دارم، چون توی ایل و تبار ما، ببخشید، زن مطلقه از فاحشه هم بدتره...

اخه از یه جامعه بسته و سنتی هستیم.

زن رو کالا می دونند.

چکار کنم؟

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک بهت بگم ؟ هیچ ربطی به ایل و‌....نداره ،شما چشمت به پول این آقاست و ارزش پول برات زیاد بوده و هست.

وقتی بچه نداشتی دیگه نباید با وجود خیانت ادامه میدادی.

اصلا ننوشتی عاشقشم یا مهربونه یا فداکاره ....فقط نوشتی پول داره

جواب ابلهان خاموشیست
اگر طلاق گرفتی بعدش میتونی تنهایی زندگی کنی یا میخای دوباره ازدواج کنی 

درد من همینه، توی طایفه ما زن بگه بهم تجاوز شده بهتر باهاش کنار میان تا بگه میخوام طلاق بگیرم!

بستگی داره آخه من بودم، احتمالا از موقعیت مالیش استفاده میکردم، وقتی جوونیم رو تو خونه اش گذاشتم بر ...

خب دقیقا منم دارم همین کارو می کنم. اما ککش هم نمی گزه. علنا برگشت بهم گفت تو یه سر سوزن از کاه اموالم برداشتی

رک بهت بگم ؟ هیچ ربطی به ایل و‌....نداره ،شما چشمت به پول این آقاست و ارزش پول برات زیاد بوده و هست. ...

اره چون نه دیگه عاشقشم و نه مهر و محبتش برام مهمه.

اره چشمم دنبال پولش هست. چون عشقم رو با خیانت جواب داد.

اما طلاق، نمیشه، من شهرم خیلی کوچیکه، طایفه ای هستیم، طایفه ما طلاق رو قبول نداره و زن رو کالا میدونه.

درد من همینه، توی طایفه ما زن بگه بهم تجاوز شده بهتر باهاش کنار میان تا بگه میخوام طلاق بگیرم!

خانوادت چطور

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اره چون نه دیگه عاشقشم و نه مهر و محبتش برام مهمه. اره چشمم دنبال پولش هست. چون عشقم رو با خیانت جو ...

خب ، میخوای تا چند سال با این مرد زندگی کنی ؟ 

این مهمه که شروع کنی به پیشرفت ، حتما حتما باید خودت با استفاده از پول شوهرت شاغل بشی ....تا استقلال مالی بدیت بیاری.

حواست باشه زود بچه دار نشی ، یعنی میگم خودتو بکش بالا 

جواب ابلهان خاموشیست
جواب من رو ندادی . 

گلم دقیقا جوابت رو دادم‌.

مشکل اصلی من طلاق هست.

چون طایفه ام این حق رو بهم نمیدن که طلاق بگیرم!

تو میگی ازدواج مجدد یا مجرد موندن؟

خب دقیقا منم دارم همین کارو می کنم. اما ککش هم نمی گزه. علنا برگشت بهم گفت تو یه سر سوزن از کاه اموا ...

علت این کار شوهرت چیه؟؟

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!