2789
عنوان

خروسک کودکان

154 بازدید | 15 پست

خانمها سلام صبحتون بخیر 

بجز امپول دگزا وانتی بیوتیک توخونه از چ روشی استفاده کنم که سرفه هاش بهتر بشه بدجوری سرفه میکنه پسرم ۶سالشه حالش کاملا خوب بود بدون هیچ علایمی دیشب یهو خروسک شد 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

وایی لعنت به خروسک.منم پسرم چندماه پیش یهو گرفت.خیلی مراقب باش تنگی نفس نشه خودت ازش نگیری من خودمم گرفتم.بعدشم باید بزاری دورش بگذره تند تند بخور سرد باید بگیره.فقط بهش ابجوش بده اصلا سرد نده.تازه تایه مدت صداش خش دارمیشه.ایشالا زودتر خوب شه گلم🤕🥺

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لپه رو بپز ابشو بده بخوره خیلی موثره

باشه عزیزم حتما اینکارو میکنم ی نفر دیگه هم گفته بود چند وقت پیش کلا یادم رفته بود ممنون

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
وایی لعنت به خروسک.منم پسرم چندماه پیش یهو گرفت.خیلی مراقب باش تنگی نفس نشه خودت ازش نگیری من خودمم ...

😪😪😪 پسر کوچیکترم میگیره ازش 

ممنون عزیزم چشم این بار دومه دارن خروسک میشن تواین سال جدید خستم کردن خودشونم داغون شدن 

ببر درمانگاه کودکان بخور بگیرن خوب میشه

خودم دستگاه بخور سرد دارم توخونه 

😪😪😪 پسر کوچیکترم میگیره ازش  ممنون عزیزم چشم این بار دومه دارن خروسک میشن تواین سال جدید خس ...

سلام خوبی عزیزم دیشب میخواستم کد برات بفرستم دیشب اگه هستی خبر بده الان بزارم اینجا

رایتی دیشب ک رفتم شبش اومد پیدام کرد ی جوری ماستمالی کرد خیانتشو گفت من سمت کسی نرفتم کسی تو زندگیم نیست ته دلم راضی نشد من میدونستم ک رفت سمت کسی گفت ی فرصت بده هر جوری شد دیشب تا صبح فکر کردن دلم نمیخواد این رابطه ادامه بدم میدونم ذاتش اینه هر چیم بگه ن نیستم کسی تو زندگیم نیست فعلن بهش چیزی نگفتم ک قبول کنم 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
سلام خوبی عزیزم دیشب میخواستم کد برات بفرستم دیشب اگه هستی خبر بده الان بزارم اینجا رایتی دیشب ک رف ...

عزیزم فدای سرت چرا خودتو برای ی شارژ اذیت میکنی 

حق داری ادم ک خیانت میبینه دیگه اعتمادشم از دست میده 

بازم خودت خوب فکراتو بکن ببین اگه خوبیایی داره که میتونی ببخشی و بهش یکبار فرصت بدی اینکارو بکن 

البته اگر ادم خوبیه ولایق این هست ک بهش فرصت داده بشه