2777
2789
عنوان

چ جوری برگردم سر خونه و زندگیم

358 بازدید | 10 پست

بچه ها شوهرم میگه طلاق نمیدم اما حاضر هم نیست که باهام زندگی کنه به خاطر مهریه میگه میتونه دادگاه حکم بده که  باید باهم زندگی کنید و من برگردم؟ 

بابام اذیتم میکنه 

دلم میخواد برگردم هر طور شده بگید چی کار کنم اگر من بگم طلاق نمیخوام اونم بگه طلاق نمیدم.... باید چی کار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ ب ای خاطر برگردی تا عمرت باید زجر بکشی اصلا برنگرد البته اگ اون مقصره. اگ خودت مقصری هم ک اگ اصلاح کنی خودتو زمان بده تا خودش بیاد اگ نیومد اونوقت اقدام کن از طریق دادگاه و بگو طلاق هم نمیخای و میخای زندگی کنی 

عزیزم یه نصیحت خواهرانه میکنم بهت خوب فکر کن به حرفام . قبل اینکه بیای خونه پدرت باید فکر اینجارو میکردی هر چقدرم اعصابت رو خورد کرده بود نباید توهین میکردی همه تو زندگیشون مشکل دارن هیچ کس بدون مشکل نیس همه تو زندگیشون بهار و تابستون و پاییز و زمستون دارن وقتایی که دعواتون میشد باید آگاهانه رفتار می‌کردید اگه شوهرت دوستت نداشت یه لحظه هم باهات زندگی نمی‌کرد این مردی که باهات زندگی کرده دوستت داره قول میدم هنوزم دوستت داره فقط هنوز عصبیه درخواست طلاق پایان زندگی نیس اما راحت 80درصد زندگی رو نابود می‌کنه نباید اقدام می‌کردید الآنم که دیگه کار از کار گذشته و اقدام شده میتونید جلوی نابود شدن زندگیتون رو بگیرید هیچ کس تو دل تو نیس ببین چیکار کردی چی گفتی که رفتاری نشون دادی که ازت زده شده قفل درو عوض کرده مطمن باش اونم پشیمونه و غرورش اجازه نمیده بیاد جلو اونم به اشتباهاتش فکر می‌کنه مردا فکر میکنن بی محلی کنن طرف مقابل دور از جون شما آدم میشه و زنا فکر میکنن چون همسرم  بی محلی می‌کنه دوستم نداره اینا باور های غلط بین انسان هاست یه جایی قرار بذارید صحبت کنید اگه واقعا دوستش داری و فکر می‌کنی خودتم بعضی جاها مقصر بودی که ایشون رفتار بدی باهات داشته باشه عذر خواهی کن نترس کوچیک نمیشی خار نمیشی ذلیل نمیشی اولین قدم موفقیت تو زندگی گردن گرفتن اشتباهاتمونه پس صحبت کن باهاش میتونی راضیش کنی بازم به موقعیت نگاه کن و بعد تصمیم برگشت به زندگی بگیر به فکر درمان زندگیتون باشید اونجا هنوز خونه توعه خانواده هارو واسطه کنید صحبت کنن واسه برگشت دوباره تون . در ضمن همسرتون خواهرتون رو دوست نداره ایشون فکر میکنن شاید خواهرتون بتونن نصیحتتون کنن فورا قسمت منفی ماجرا رو در نظر نگیرید خواسته ثابت کنه که شما مقصری و بددهنی می‌کنی انشالله که برگشتین بهم اشتباهات تون رو تکرار نکنید احترام همدیگه رو داشته باشید

عزیزم یه نصیحت خواهرانه میکنم بهت خوب فکر کن به حرفام . قبل اینکه بیای خونه پدرت باید فکر اینجارو می ...

سلام عزیزم ممنون بابت جواب تون راستش اصلا گوشیش رو جواب نمیده خانواده اش هم در رو باز نمیکنن من توی خیابون دیدمش صداش زدم محلم نزاشت... 

نمیدونم چی کار کنم اکثرا میگن که این قصدش جدیه آخه رفته ب بابام هم گفته ک من نمیتونم با دخترت زندگی کنم نظر شما چیه... 

سلام عزیزم ممنون بابت جواب تون راستش اصلا گوشیش رو جواب نمیده خانواده اش هم در رو باز نمیکنن من توی ...

عزیزم من نمی‌دونم سر چی بحثتون شده که کارتون به جدایی رسیده الان که هیچ کاری از دستت برنمی‌آید و اونم رو دنده لجه  و با این برداشتی که الان از پیامتون کردم به نظر من پیگیرش نشو به زور نخواه بسپار به خدا که یه راهی جلوت بذاره کمکت کنه هر چی به صلاحته جلو روت قرار بگیره اگه مقصر تو بودی یا هر دو تو توبه کن بعدش با خدا 

سلام عزیزم ممنون بابت جواب تون راستش اصلا گوشیش رو جواب نمیده خانواده اش هم در رو باز نمیکنن من توی ...

در ضمن بعد این خودتو کوچیک نکن وقتی تحویلت نمیگیره توام کاریش نداشته باش درسته دلتنگی و اذیت میشی اما یاد علت جدایی بیوفت حتما اون لحظه دلیل بزرگی داشتی