2777
2789
عنوان

دلم برا اکسم تنگ شده ...

143 بازدید | 13 پست

دلم برا اکسم تنگ شده همیشه شبا این موقع ها باهم حرف میزدیم از وقتی نیست احساس تنهایی میکنم فک نمیکردم دلم تنگش بشه ولی شد برا صداش برا شوخیاش برا اینکه هر وقت حالم بد بود ساعت ها برام حرف میزد حالمو خوب کنه =) 

امروز بهم استیکر فرستاد بعدش گفت دستم خورد ببخشید منم گفتم اشکالی نداره اونم هیچی نگفت به نظرتون دستش خورده یا عمدی بوده که خواسته بهم پیام بده خودم میگم اگه دستش خورده بود پاک میکرد تا نبینم چرا گفت =|

اگ دلیل منطقی برا جدایی داری حستو پس بزن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم منم منم خاک تو سرم فقط 

دستش نخورده واقعی فرستاده

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

عزیزم خودتو اذیت نکن 

ولی من حس میکنم اونم دلتنگته و اون استیکر از عمد بوده 

اگه از عمدم نبوده خلاصه تو پیوی تو بوده 

اگه سر چیز مهمی جدا نشدی و واقعا دوسش داری رابطتو درست کن اینجوری از زندگیت لذت ببر تا اینجور ناراحت باشی🩶

دور از جونت عزیزم چرا خاک تو سرت  درک میکنم دست خودمون نیست واقعا =)

چون حس می کنم دروغ گفت و بازیم داد 

چون من بهش هیچ حسی نداشتم کاری کرد دوستش داشته باشم گذاشت رفت 

چون حتی سعی نمی کنه دروغ بگه دلم نشکنه صاف از روابط کوفتیش بهم گفت 

نمیدونم دیگه هیچی

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چون حس می کنم دروغ گفت و بازیم داد  چون من بهش هیچ حسی نداشتم کاری کرد دوستش داشته باشم گذاشت ...

درکت میکنم کاملا

چون رابطه منم کم بهم اسیب نزد 

این حسا طبیعی که ادم دلش میگیره دل که منطق حالیش نیست ولی خوبیش اینک دیگه تو اون رابطه نیستی کم کم فراموش میشه 

و میرسی به رابطه ایی که بهت ارامش بده و از طرفت مطمئن باشی =)

درکت میکنم کاملا چون رابطه منم کم بهم اسیب نزد  این حسا طبیعی که ادم دلش میگیره دل که منطق حا ...

شاید ولی منتظرم بیاد