2777
2789
عنوان

🥺😭بیاین ترو خداا💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 32 پست
چرا نمیزاره بری خونه خواهرت مگه میشه آدم خونه خواهرش نره اینجوری که دلخوری پیش میاد به حرفش گوش نکن ...

😔😭همون شب گفت رفتی دیگه نه من نه تو 

اصلا زنگ و پیام نداده 

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜
چاره چیه دیگه

دوست دارم فقط برم یجا که هیشکی نباشه و نبینم فقط تنها یه جای دور 

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت یه خودخواه به تمام معناس. ازت متعجبم با اینکه اون مقصر بوده تو داری زجر میکشی.  عزت نفس د ...

😭😔😔💔

😔😭همون شب گفت رفتی دیگه نه من نه تو  اصلا زنگ و پیام نداده

اگه از الان بخوای وا بدی یا پیگرش بشی تا ابد باید مثل غلام حلق بگوشش باشی من بهت قول میدم زنگ میزنه تو مقاومت کن اگر بیشتر طول کشید به خانوادت بگو ولی کوتا نیا تو برده و بنده هیچ کسی نیستی حتی اون شوهر

متنفرم از این رفتارا مزخرف نسل قدیم ما الان قرن جدیدیم چرا باید برای ی مهمونی رفتن اونم برای خونه ا ...

من خودمم متنفرم اگه بخام در کوچه هم باز کنم میگه اول بپرس 🥺😔

😔😔😔

الان جلوشو نگیری بعدا نمیتونی و اینکه عزیزم هیچوقت ازش اجازه نگیر برای رفتن بیرون به خونه خانواده درجه یکت منظورم اینکه وقتی بهش زنگ میزنی بگو دارم با مامانم میرم خونه خواهرم ...نگو اجازه میدی با مامانم برم خونه خواهرم یانه  تاثیرش اینجوری بیشتره

Googleچقدر عبرت در این عروسک هاست، و ما از عروسک کمتریم ..آن ها مرده بودند و زندگی می کردند، ما زندگی می کنیم و مرده ایم …
من خودمم متنفرم اگه بخام در کوچه هم باز کنم میگه اول بپرس 🥺😔

اسی ناراحت نشی ولی زندگی با همچین کسی معنی نداره بشین خوب باهاش حرف بزن از الان ببخشیدا پروش کردی

🐈💗my life=cat
الان جلوشو نگیری بعدا نمیتونی و اینکه عزیزم هیچوقت ازش اجازه نگیر برای رفتن بیرون به خونه خانواده در ...

امتحان کردم فورا میگه با اجازه کی اونوقت مگه نگفتم قبل از اینکه آماده شی از من بپرس سر خود شدی دیگه 

امتحان کردم فورا میگه با اجازه کی اونوقت مگه نگفتم قبل از اینکه آماده شی از من بپرس سر خود شدی دیگه& ...

اگه خانوادتت حمایتت میکنن ازشون کمک بگیر زندگی با ادم کنترل گر خیلی سخته باورکن تو یک سال اول دیوونت میکنه

Googleچقدر عبرت در این عروسک هاست، و ما از عروسک کمتریم ..آن ها مرده بودند و زندگی می کردند، ما زندگی می کنیم و مرده ایم …
اگه خانوادتت حمایتت میکنن ازشون کمک بگیر زندگی با ادم کنترل گر خیلی سخته باورکن تو یک سال اول دیوونت ...

2ساله الان