یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اما هر شش ماه تشک رو برعکس می کنم که مشکل فرورفتگی نداشته باشه
شما هم یه مدت از اون روش استفاده کن
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
منم رویال داشتم یکسال نشده فرو رفت.کلا ضعیف ترین مارک تشک رویاله.امروز رفته بودم لایکو عجب تشکایی داشت از 7800 شروع میشد تا 38 میلیون.ولی ارزونترین مدلش هم شرف داره به رویال
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
آره من هم از پارسال اینکارو انجام میدم اما وسطش کاملا رفته تو...فکر کنم زودتر باید اینکارو انجام بدم ...
نه فقط به زیر و رو کردن نیست.من سوال کردم گفت رویال فنراش گالوانیزس نمیدونم به مرور چی میشه که اینجوری میشه دقیق یادم نموند.بعد هم موقع خرید تشک حتما به وزنی که تحمل میکنه دقت کن مثلا بعضیا فقط برای وزن زیر 80 خوبه