2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرو نرفت؟ من گهگاهی تختم صدا میده روش میشینم یا یهویی خیلی میره پایین..

نه من ۸ساله چیزیش نشده😅

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

منم رویال استفاده می کنم 

اما هر شش ماه تشک رو برعکس می کنم که مشکل فرورفتگی نداشته باشه 

شما هم یه مدت از اون روش استفاده کن

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

رویال اصل بخر 

رویال انواع مختلف داره 

رویال چهار ساله طبی زمستانه و تابستانه بخر 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

منم رویال داشتم یکسال نشده فرو رفت.کلا ضعیف ترین مارک تشک رویاله.امروز رفته بودم لایکو عجب تشکایی داشت از 7800 شروع میشد تا 38 میلیون.ولی ارزونترین مدلش هم شرف داره به رویال 

منم رویال داشتم یکسال نشده فرو رفت.کلا ضعیف ترین مارک تشک رویاله.امروز رفته بودم لایکو عجب تشکایی دا ...

چقدر گرون شدهههه

تشک یه نفره ها چند بود؟

یک‌ و نیم نفره چطور؟؟

در نوسانات زندگی؛)
منم رویال استفاده می کنم  اما هر شش ماه تشک رو برعکس می کنم که مشکل فرورفتگی نداشته باشه  ...

آره من هم از پارسال اینکارو انجام میدم اما وسطش کاملا رفته تو...فکر کنم زودتر باید اینکارو انجام بدم

من اونموقع اینو ۶...۷ میلیون خریدم الان زورم میاد تشک بخرممم

در نوسانات زندگی؛)
چقدر گرون شدهههه تشک یه نفره ها چند بود؟ یک‌ و نیم نفره چطور؟؟

خیلیییی گرون شده اصلا باورم نمیشد.حقیقتش یه نفره نپرسیدم قیمت 140 و 160 رو فقط سوال کردم.گفت چهار مدل تشک جدید هم اوردن که اونارو قسطی هم میدن.

ممنونم عزیزم از قیمت ها مطلع هستید؟

نه عزیزم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
خیلیییی گرون شده اصلا باورم نمیشد.حقیقتش یه نفره نپرسیدم قیمت 140 و 160 رو فقط سوال کردم.گفت چهار مد ...

ما انقدر بخوایم پول تشک بدیم که نه میتونیم پرده بخریم نه مبل...فرش رو که باید فراموش کنم...قسطی پول میندازن روش به صرفه نیست..

ممنونم عزیزم خیلی کمکم کردی❤️

در نوسانات زندگی؛)
آره من هم از پارسال اینکارو انجام میدم اما وسطش کاملا رفته تو...فکر کنم زودتر باید اینکارو انجام بدم ...

نه فقط به زیر و رو کردن نیست.من سوال کردم گفت رویال فنراش گالوانیزس نمیدونم به مرور چی میشه که اینجوری میشه دقیق یادم نموند.بعد هم موقع خرید تشک حتما به وزنی که تحمل میکنه دقت کن مثلا بعضیا فقط برای وزن زیر 80 خوبه