2777
2789
عنوان

هر خوابی میبینم تعبیر میشه

315 بازدید | 76 پست

گاهی یه چیزایی رو بهم تو خواب میگن که دقیقا مثل اون اتفاق میوفته خودمم هنوز بعد چند سال تو شوکم 

یا  یه چیزایی رو قبل اینکه اتفاق بیوفته پیش بینی میکنم و میفهمم اگه خواستید تعریف میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز منم مثل خودتم ولی دلیلش نمی فهمم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
عزیز منم مثل خودتم ولی دلیلش نمی فهمم

شماهم تعریف کن 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هم خوبه هم بد امیدوارم فقط آرامشت رو بر هم نزنه

ببخشید یعنی میشه ک بهم میزنه چون من دقیق میبینم و همونم میشه

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

برای مثال 

قبل اینکه ازدواج کنم یا همسرم و ببینم تو خوابم بارها چهرشو دیدم و حتی تو خواب کنارش نشستم  شب خواستگاری با تعجب نگاهش میکردم چون فکر نمی‌کردم  خوابم واقعی باشه 

تو خواب بهم گفتن تو یه سال هم کربلا میری هم مشهد 

دقیقا سال ۱۴۰۱همین اتفاق افتاد هر دو زیارتو رفتم 

چهار سال مستاجر نشستم دیگه واقعا بریده بودم از مستأجری 

تو خواب پدر بزرگ مرحومم بهم گفتن به زودی صاحب خونه میشی مشخصات خونه رم تو خواب بهم گفت دقیقا دوماه بعدش به طور عجیبی پولمون جور شدو همون خونه رو گرفتیم 

اگه خواستین بازم تعریف میکنم

برای مثال  قبل اینکه ازدواج کنم یا همسرم و ببینم تو خوابم بارها چهرشو دیدم و حتی تو خواب کنارش ...

ووای چه عجیب. سید هستی ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

شماهم تعریف کن 

همیشه خواب میدیم عروسیم مثل مراسم ک یکی فوت کرده دقیق همون مدلی شد یکی مرد بابام و داداشم ک از اون زنن نیومدن قبل این ک با شوهرم عروسی بکنم دوتا خواستگار داشتم همزمان خواب دیدم ک باهاش ازدواج میکنم بعضی وقتا رو یه چیزی شک میکنم اخرش میفهمم درست بوده شکم خواب دیدم عروسی کردمه هم عروسم خواهر شوهرم زود تر از من بچه دار شدنه همزمان میشه گفت باهم عروسی کردیم با چند روز کم زیاد امشب خبر دار شدم هم عروسم بارداره پیش بینیم دقیقه و خیلییی چیز دیگه

ووای چه عجیب. سید هستی ؟ 

من سیدم عزیزم