2777
2789
عنوان

هر خوابی میبینم تعبیر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 76 پست
ن عزیز فقط میدیم ک اومدن خواستگاریم و یه چیز دیگه من اگه بین هزارتا ادم باشم یکی از پشت سرم نگاهم بک ...

والله توانایی دارین که به نظرم هدایت نشده هست، استاد عرفانی پیدا کنید و از این موهبت الهی لذت ببرین‌

پارسال پاییز رفتم کربلا یه حاجت خیلی مهم داشتم قبل اینکه باخبر بشم که قسمتم شده . خیلی خواب ضریح امام حسین رو دیدم که کنار ضریح گریه میکنم و حاجتمو میخام قسمتم شدو رفتم اشکم بند اومده بود تو شوک بودم انگار خوابم حاجتمو از امام حسین خواستم گفتم ناامیدم نکن بعد یک ماه دیدم حاجت روا نشدم فکر میکردم همون لحظه حاجتمو میدن . شب با کلی گریه گلایه کردم به امام حسین  خوابیدم تو خواب تو سرازیر ی باب القبله ایستاده بودم و حرم خلوت بود یه آقایی عبای قهوه ای رنگ و شال سبز پشتشون به من بود بهم گفتن قراره همه حاجت هاتو بهت بدم صبر داشته باش از خواب پریدم و دلم آروم گرفت الان حاجتمو گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیدم عزیزم 

واای چه جالب دقیقا دوتا سید خوابایی میبینند که قابل تعبیر واقعیه خییلی عالیه ولی از بعضی جهات نه ایت الکرسی قبل خواب و سوره ی ناس حتما بخونید 

شما دو دوست عزیز من که سید هستید میشه تو تاپینک ختم صلواتم شرکت کنید حتی اگه یه دونه صلواتم میفرستید اعلام کنید خواهش میکنم 

یه پسر جون رو تخت بیمارستان دکترا جوابش کردن تنها امیدمون معجزه خداست اگه میشه به تاپینک ختم صلواتم  همین الان سر بزنید مرسی اجرتون با اقا امام حسین 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

والله توانایی دارین که به نظرم هدایت نشده هست، استاد عرفانی پیدا کنید و از این موهبت الهی لذت ببرین‌

عزیزم من بابا بزرگ سمت مامانم میگن ک بهش قدرت دعا داده بودن فقط بهش گفته بودن 7سال نباید دعا بکنی برا کسی وگرنه میمیری این بنده خدا از یه جا رد میشه میبینه یه زنی بچه دنیا اورده ولی حالش خیلیی بده اومد و همون جا کتابش باز کرد دعا نوشت همچن جا خودش مرده اون خانم خوب شد نمی دونم این چیز خوبی هست یا ن ولی یعنی من برم کجا چیکار بکنم چ

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

ایشون چیکار میکنند دقیق متوجه نشدم بیشتر توضیح میدید

انشالله عزیزم رفتی سلام منو ب اقا برسون من پارسال رفتم امسال مگه این ک خودش دعوتم بکنه ولی چند روزه ...

چشم انشالله دوباره قسمتتون بشه . منم یه باری داشتم مشهد رفتم و بار از رو دوشم برداشته شد تازه فهمیدم  امام رضای مهربونم که میگن بی علت نیس

واای چه جالب دقیقا دوتا سید خوابایی میبینند که قابل تعبیر واقعیه خییلی عالیه ولی از بعضی جهات نه ایت ...

سلام عزیزم والا من ک گناه کارم و رو سیاه ولی چشم عزیزم انشالله ک خدا خودش شفاش میده و بسلامتی برمیگرده ب اغوش خونواده 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
عزیزم من بابا بزرگ سمت مامانم میگن ک بهش قدرت دعا داده بودن فقط بهش گفته بودن 7سال نباید دعا بکنی بر ...

حدود ۱۳سالم بود که یکی از من درخواست دعا کرد برای یه دختر مجرد سن بالا که اصلا خواستگار نداشت . منم یه دعایی از تلویزیون پیدا کردم براش نوشتم همینجوری و دادم بهش برد داد به همون دختر سن بالا . به یک ماه نرسید با خوشحالی اومد پیشم گفت ازدواج کرد با یه دکتر گفتم شاید شوخی می‌کنه اما نه جدی بود

عزیزم من بابا بزرگ سمت مامانم میگن ک بهش قدرت دعا داده بودن فقط بهش گفته بودن 7سال نباید دعا بکنی بر ...

اول شروع کنید یوگا و مدیتیشن کار کنید، بعد سراغ پاکسازی چاکراها برید. کتاب‌های در این زمینه مطالعه کنید، کتاب محدودیت صفر رو حتما بخونید. شما میتونید ماورا طبیعیه بشید.

به. نظر من سراغ دعانویسی و اینها نرید.

سلام عزیزم والا من ک گناه کارم و رو سیاه ولی چشم عزیزم انشالله ک خدا خودش شفاش میده و بسلامتی برمیگر ...

عزیزم گل بی خار  خداست ولی معلوم دلتون پاک ممنون میشم شرکت  کنید حتی اگه یه دونه صلوات میفرستید. مرسی عزیزم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

چشم انشالله دوباره قسمتتون بشه . منم یه باری داشتم مشهد رفتم و بار از رو دوشم برداشته شد تازه فهمیدم ...

چشمت روشن عزیزم ممنونتم 😭😭😭قربون کرمش انشالله خودش همه رو حاجت روا بکنه منم صدقه سر اونا 

عزیزم گل بی خار  خداست ولی معلوم دلتون پاک ممنون میشم شرکت  کنید حتی اگه یه دونه صلوات میف ...

چشم عزیزم فداتم ممنونتم 

چشم حتما عزیزم

قربون محبتت مرسی عزیزدلم