2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من👆

۱۳ سال میگذره.

۳ تا دختر دارم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

من و همسرم بعد ده سال. عاشقانه بود. یک ساله عقد کردیم و چند ماهه عروسی. الان یازدهمین سالمونه

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

سنتی

۱۰ سال

بعضی وقتا اره بعضی وقتا نه

البته بخاطر نوع ازدواج نه

تقصیر خودمه خیلی کوتاه اومدم الان همه سوار منن

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

عزیزم من سه ساله ازدواج کردم دو سال قبلش باهاش دوست بودم و به شدت همو دوست داشتیم اما متاسفانه نمیدونستم که مشکلات زندگی ممکنه عشق رو کمرنگ کنه تا تونستیم برای هم جنگیدیم اما مشکلات اقتصادی و اینکه شوهرم بجای اینکه بگه میدونم سختته و این زندگی رو نمیخواستی همش میگه از خداتم باشه یا میگه چکااااار کنم نمیتونم نمیرسونم 

خب وقتی کار نکنی معلومه که نمیرسونی 

مستاجری ، بی پولی ، بی وسیله‌ای . بد اخلاقی و دروغ عشق و علاقه و جنگیدن نمیشناسه خراب میکنه همه چیزو من الان واقعا پشیمونم