2777
2789

چند وقتته؟ ناخواسته بود؟

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا دچار افسردگی بارداری شدی تویه مادری خدا خیلی هاروچشم انتظار گذاشته به این فکر کن یه مادر چقدر ارزش داره شاید اوایل حس خاصی نداشته باشی بعدا میفهمی که ادم بخاطر بچه حتی از خودشم میگذره من بخاطر دخترم از خودم گذشتم پا گذاشتم رو غرورم روی دلم انشالا به سلامتی و دل خوش بدنیا بیاد چند وقتته؟؟

چند وقتته؟ ناخواسته بود؟

۴۰ هفته ناخواسته نبود عاشقش بودم 

بس ک دوماهه دردسر پشت درد سر دارم تمومی نداره 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
احتمالا دچار افسردگی بارداری شدی تویه مادری خدا خیلی هاروچشم انتظار گذاشته به این فکر کن یه مادر چقد ...

۴۰ هفته ام 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
۴۰ هفته ناخواسته نبود عاشقش بودم  بس ک دوماهه دردسر پشت درد سر دارم تمومی نداره

چون موعد زایمانته فک کنم دچار این حالت شدی. مراقب افسردگی پس از زایمان باش از هر دو زن یک زن درگیرش میشه یعنی برای هممون احتمال ۵۰ درصد هست. لباسای خوشگلی که براش خریدی رو بو کن بغل کن تجسمش کن پوشیدشون دوباره عاشقش میشی😍

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
۴۰ هفته ام 

خوب عزیزم  نی نی خوشگلت به زودی بدنیا میاد به چیزای قشنگ فکر فکر وقتی برای اولین بار بگیریش بغلت همه چی یادت میره اون لحظه قشنگترین حس دنیاست وقتی برای اولین بار شیر میخوره وقتی برای اولین بار مامان و بابا میگه همه اینا یادت مسره