2777
2789
منم میخام ادامه تحصیل بدم و برم حسابداری بخونم،درساش سخته؟خوندنی بیشترع یا ریاصیش

سخته،، خیلی 

همه چی داره و سخت

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو چن سالته؟دبیرستان یا هنرستان چی خوندی؟

۲۲سالمه

تاحالا کنکور ندادم

تجربی بودم زرنگ بودم خیلی منتها ریاضیم متوسط بود یعنی ن نمره عالی میگرفتم ن کم خوندنیام عالی بود کلا زرنگ بودم

بچه کوچیکم دارم 

۲۲سالمه تاحالا کنکور ندادم تجربی بودم زرنگ بودم خیلی منتها ریاضیم متوسط بود یعنی ن نمره عالی میگرف ...

دقیقا مث منی.منم ریاضیم متوسط بود.حفظیات عاااالی.به نظر من نرو حسابداری لما اگه بری از پسش حتما بر میای؟اما به هییییچ عنوان حسابداری پیام نور نرو

منم تجربی بودم تاحالا کنکور ندادم میتونم از پسش بربیام؟ریاصیم دبیرستان متوسط بود و خوندتیام هم عالی

من دبیرستان عالی بودم،، رفتم حسابداری خوندنیا و ریاضی آمار عالی ولی اصول حسابداری و میانه واقعا اصلا متوجه نمیشدم

دقیقا مث منی.منم ریاضیم متوسط بود.حفظیات عاااالی.به نظر من نرو حسابداری لما اگه بری از پسش حتما بر م ...

چرا؟؟

من گفتم پیام نور برم ک اون درسای عمومیش و اسونشو غیرحضوری بخونم اخه بچه رو هیچ جا نمیتونم بزارم

من دبیرستان عالی بودم،، رفتم حسابداری خوندنیا و ریاضی آمار عالی ولی اصول حسابداری و میانه واقعا اصلا ...

الان فارغ التحصیل شدید؟

اخه رسته های دیگه مث علوم تربیتی بخونم بازار کار انچنان نداره و شابد تا زمان لیسانسم ازمون استخدامی رو هم کلا بردارن ک

پیشنهاد شما چیه

من الان چند هفته اس هعی تاپیک میزنم و تاپیکای گذشته رو میخونم همه میگن خوبه ک

اگه ذبیرستان حسابذاری بخونی دانشگاه بیستی.. رشته دیگه سخته

چرا؟؟ من گفتم پیام نور برم ک اون درسای عمومیش و اسونشو غیرحضوری بخونم اخه بچه رو هیچ جا نمیتونم بزا ...

حسابداری پیام نور خیلی سخته.پیام نور واسه رشته های حفظی عالیه.اما خب آدما با هم فرق دارن.واسه من بی اندازه سخت بود هیچی نمیفهمیدم

حسابداری پیام نور خیلی سخته.پیام نور واسه رشته های حفظی عالیه.اما خب آدما با هم فرق دارن.واسه من بی ...

شما حضوری میرفتید؟

من هر رسته ای ک برم باید غیرحصوری بردارم بخاطر پسرم🥲

پیشنهادشما چیه؟

من خوندنیاشو ک میخونم منتها میترسم ریاصیاش سخت باشه از پسش بر نیام

الان فارغ التحصیل شدید؟ اخه رسته های دیگه مث علوم تربیتی بخونم بازار کار انچنان نداره و شابد تا زما ...

والا من سال اول شیمی محض قبول شدم اکه میرفتم الان موفق ترین بودم،، گفتن بازار کار نداره نرفتم،، بله الان فارغ التحصیل حسابداری هستم ولی خیلی زحمت برد و چون اصلا علاقه نداشتم وارد بازار کار نشدم،، ولی خب مدارس غیرانتفاعی تدریس کردم بخاطر لیسانسم

پیشنهاد من اینه هر رشته ای که واقعا علاقه داری هدفت باشه،، حتی خیاطی یا آرایشگری،،،علوم تربیتی عالیه بخون و تدریس کن

شما حضوری میرفتید؟ من هر رسته ای ک برم باید غیرحصوری بردارم بخاطر پسرم🥲 پیشنهادشما چیه؟ من خوندن ...

اره حضوری میرفتم بیشترشو.اگه حفظیاتت خوبه یه رشته حفظی برو.رشته های مدیریت هم خیلی خوبن.کار واسشون زیاده.توی اداره های دولتی.ریاضی و حساب کتاب خیییلی کمتر حسابداری داره.اما دروس مشترک هم زیاد دارن