2777
2789
عنوان

چقدر بی دست و پا هستم

178 بازدید | 8 پست

دلم‌ میخواد بچم شاد باشه دوست دارم ببرمش تفریح مهمونی باشگاه یا... ولی هیچکاری نمیتونم انجام بدم نهایت هر روزم میشه کارای خونه و خواب و از غروبم خستگی و کسالت

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

آزمایش تیروئید و آهن و ویتامین دی بده. شاید اینا مسأله داره. 

دوماً به خودت نگو بی دست و پا. کارای خونه رو انجام میدی، بچه داری هم‌ می‌کنی. اینا خودش هزارتا کار ریزو درشته والا. 

برای خودت زمان مشخص بذار. مثلا بیدار که شدی تا ۱۰ هرچقد که رسیدی کارای خونه رو انجام بده. بعد با بچه برو بیرون. باشگاه ، پیاده روی، استخر و ....

بعد که برگشتی بقیه رو انجام بده. کار خونه که تمومی نداره. باید خودت بینش زمان بذاری.

آزمایش تیروئید و آهن و ویتامین دی بده. شاید اینا مسأله داره.  دوماً به خودت نگو بی دست و پا. ک ...

از وقتی به دنیا اومدم همش پر خواب و سست بودم بارها آزمایش دادم هیچ مشکلی ندارم 

هر جوری برنامه ریزی میکنم خراب میشه یه بچه ۹ ماهه هم دارم که به تنبلی و خستگیم اضافه شده 

حس افسردگی دارم دوستی ندارم خانواده ها هم که انگار منو نمیخوان شوهرمم یا کاره یا با دوستاش 

دوست ندارم بچم بشینه تو خونه غم های منو تماشا کنه ولی هر روز همینجوری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی به دنیا اومدم همش پر خواب و سست بودم بارها آزمایش دادم هیچ مشکلی ندارم  هر جوری برنامه ...

میفهمم عزیزم چی میگی. 

با بچه سخته. ولی باید پاشی دیگه. 

من بچه ندارم ولی همینجوری هم سخته برام پاشم یه کاری بکنم. ولی به زور دارم خودمو میبرم کلاس 😂

پشت گوش ننداز. 

همون تکنیکی که گفتمو میتونی انجام بدی. یه ساعتی در نظر بگیر، با بچه هات بزن بیرون. برید پارک. یه فلاسک چای و میوه شیرینی هم ببرید اونجا بشینید بخورید. خیلی هم مزه میده بهتون. 

کارای این شکلی بکن. دو روز در هفته هم بری عالیه. کم کم میبینی که چقد روحیه ات عالی میشه. 

میفهمم عزیزم چی میگی.  با بچه سخته. ولی باید پاشی دیگه.  من بچه ندارم ولی همینجوری هم سخ ...

هر روز میگم از فردا مادر شاد و اکتیوی میشم ولی بازم نمیشم 

اما باید بتونم 

ممنونم از اینکه حرفامو خوندی و کمکم کردی 

هر روز میگم از فردا مادر شاد و اکتیوی میشم ولی بازم نمیشم  اما باید بتونم  ممنونم از این ...

عزیزم اصلا یک روزه کسی شاد و اکتیو نمیشه. 

باید فقط قدم های کوچیک برداری.  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌قدم‌های کوچیک ولی مستمر. 

یه لیست از کارای کوچولویی که میتونی انجام بدی بنویس. و سعی کن در روز یکیشو انجام بدی. یا حتی یه روز در میون. انقد کوچیک‌باشه که سختت نشه. وقتی هدف بزرگ میذاری، می‌ترسی و باعث میشه اصلا سمتش نری. همینه که هی به تعویق میفته. 

میتونی از بازی کردن با بچه ها تو خونه شروع کنی. یه بازی جدید و هیجان انگیز. 

میتونی با کمک بچه ات کیک بپزی. 

نوشیدنی جدید و هیجان انگیز درست کنید.

و ...

و حتی خیلی کوچیکتر از اینا. 

همینا بهت انرژی میده واسه کارای بزرگتر. 

عزیزم اصلا یک روزه کسی شاد و اکتیو نمیشه.  باید فقط قدم های کوچیک برداری.  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ق ...

کارای کوچیک رو انجام میدم مثلا امروز قول دادم بشینم باهاش فیلم ببینم  و انجام دادم ولی عصر که میشه دلم میگیره میگم چرا اینقدر مادر بی فایده ای واسه بچه ها هستم 

دلم میخواد ببرمش پارک ولی دوره کلی هزینه رفت و آمد میشه 

یا باشگاه ببرمش ولی اونم دوره با بچه کوچیک نمیتونم 

خواستم رانندگی یاد بگیرم که بتونم جایی ببرمش که تصادف کردم

کارای کوچیک رو انجام میدم مثلا امروز قول دادم بشینم باهاش فیلم ببینم  و انجام دادم ولی عصر که م ...

عزیزم این که عالیه. 

این حس تو خیلیامون هست که احساس بی فایده بودن میکنیم. 

باورش نکن. 

همینکه بشینی با بچه ات فیلم ببینی ینی خود خود زندگی. 

همین ینی بهترین مادر دنیایی. 

ولی کارای خودتو نمی‌بینی. 

اگه پارک دوره ، برید پیاده روی. دور و اطراف خونه. 

ممنون که بهم امید میدی 

باید تلاشمو کنم که مادر بهتری باشم شاید موفق نشم ولی حداقل میدونم تلاشمو کردم