2777
2789
عنوان

توستر کومتای

1768 بازدید | 12 پست

سلام کیا توستر کومتای دارن و توش کیک پختن بیان ؟

من امروز کیک درست کردم هر دو المنت رو روشن کردم یعنی مربع آخری نمی‌دونم چرا ته کیکم خیلی هام بود ولی روش برشته شده بود فن هم روشن بود کسی می‌دونه مشکل چیه از خود توستره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین مارک دارم میذارم وسط و خودش برنامه کیک پز داره 40 دقیقه میذارم و خوب میپزه و قشنگ میشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی مشکل از خود توستره اگه هر دو المنت روشن باشه که نباید ته اش هام بمونه 

عزیزم فقط المنت پایین روشن کن ۴۰ دقه بزار المنت پایین کیکتم بزار طبقه وسط فنشم روشن کن اصلا المنت بالا رو برا کیک روشن نکن

عزیزم فقط المنت پایین روشن کن ۴۰ دقه بزار المنت پایین کیکتم بزار طبقه وسط فنشم روشن کن اصلا المنت با ...

اها رو چند درجه من رو ۱۴۰ گذاشتم ۶۰ دقیقه بود یعنی برنامه ی خود کیک زدم ولی المنت هاشو درست کاری کردم 

رو چند درجه نمیدونی کد‌وم فن روشنه

دوتا المنتورم روشن میشه 

درجش یادم نیس 

منم تهش کاغذ میذارم ولی مال من خاص کیک پزی نیست 

بعد من ظرفم از اون کمربندی هاست مخصوص کیک بعدش کلا موادی که تو ظرف میریزم نمیذارم بیشتر از 5 سانت بشه عمق مواد داخلش

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵