2777
2789

من کوردم.هرجا میرم تا حرف میزنم همه متوجه میشن لهجه دارم.خودم متوجه نمیشم ولی...من خیلی ب کورد بودن و زبانی ک دارم افتخار میکنم.

اما همش فک میکنم اگ کسی یکم لهجه داشته باشه ضایع اس یا بی کلاسیه...

تورو خدا راست بگین فقط...دلگرمی نمیخوام

ممنون میشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بامزست بنظرم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

چه عیبی داره.

خیلی هم لحجه ها بامزن. ما نون خ میدیدیم کلی لهجشون برامون قشنگ بود

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

بستگی داره با کی معاشرت کنی

من ترکم؛همسرم و پدرشم و فامیلاشم ترک هستن اما چون مادرشوهرم قمی هستش خیلی کسایی ک اهجه دارن رو مسخره میکنه

من خودم لهجه ندارم اما اگه بعضی وقتا اشتباهی لهجه ی ترکی بگیرم سریع ب روم میاره و مسخره میکنه یا هرکیو میبینه ک لهجه داره با تمسخر میگه عمض قر و فر برو لهجت رو عمل کن

کلا مونده ب بیشعوریه ادما

نه عزیزم از نظر من مازندرانی همه لهجه ها زیبا و قشنگه عزیزم . من همه لهجه ها رو دوست دارم و اصلا همین تفاوت ها باعث جذابیت و زیباییه 😍

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃